Top parkeerplek

Mijn ervaring is beste parkeerplaats

Ik kon soepel naar binnen na het scannen van de code, lekker dichtbij het vliegveld.

Gewoon perfect geregeld!

Niets op aan te merken, gewoon goed!

Heel makkelijk te regelen

Parkeerplaats is makkelijk te boeken. Parkeerterrein is makkelijk te vinden, goed toegankelijk en goed beloopbaar naar airpoort.

super locatie en dicht bij vertrekhal

gemakkelijk en snel gereserveerd

Gewoon goed

Prettige parkeerplaats dicht bij de terminal, mag alleen wat duidelijker aangewezen worden met borden.

Slagbomen werkten niet

Slagbomen deden het niet, moest bij in en uitrijden bellen

Zo’n rustgevend idee dat ik altijd een parkeerplaatsen heb.

Parkeer plaats is goed 10 minuten lopen naar vertrekhal.

Relax

Een upgrade omdat er nog ruimte.

Top gebruikersvriendelijk

Dicht bij luchthaven . Gebruikersvriendelijk en makkelijk.

meedenkend

een week van te voren geboekt en alles was met 15 min geregeld. Ik ben zelfs gebeld voor een gratis upgrade ivm een leegstand bij een andere locatie in Eindhoven. Hier stond mijn auto droog en binnen. De afstand was 5 min naar de airport en daarom perfect te doen. De volgende keer weet ik heb weer te vinden

Meer dan goed

Top geregeld!!

Dichtbij en netjes

Perfect alternatief voor P4

Geen gedoe met je sleutel afgeven en hopen dat alles goed gaat. Gewoon een gemakkelijke parkeerplaats op 50 meter van P4 Eindhoven Airport. Op kenteken in- en uitrijden.

Fijne parkeerplek bij de terminal

Via een fijne website mijn parkeerplek geboekt. Locatie is vlakbij de terminal.

Uitstekend.

Uitstekend.

fijn parkeren

werkt prima en betaalbaar

Dichtbij de terminal, makkelijk in en uitrijden, smalle parkeerplaatsen en prijzig.

Prima locatie dicht bij vliegveld

In- en uitrijden eenvoudig met nummerherkenning. Ongeveer 10 minuten lopen naar incheckbalie.

Goed geregeld

Goed geregeld

Gewoon goed

Alles volgens afspraak. Zelfs 1 uur vertraging bij vlucht wordt opgevangen.

Goed geregeld maar te duur

Werkte prima, maar het parkeren op Eindhoven Airport (zelfs P24 ipv P22) was duurder dan het huren van de auto in Spanje voor dezelfde tijd.

Perfect geregeld !

Ik had per ongeluk een andere auto bij me met een ander kenteken - even bellen en het werd geregeld. Echt hele fijne service.

Krappe parkeerplekken, duur, veel mensen die scheef parkeren en 0,0 beveiliging.

De al beperkte plek werd nog eens extra gevuld met scheef parkeerders. (Waar is de beheerder??) Omdat het vak zo klein was paste onze auto maar net (Mondeo). Vervolgens loop je het terrein af; overal afval achter gelaten. Het hek werkt niet en heeft men dus maar gewoon open laten staan. Beveiliging 0,0. Iedereen kan zo in en uit lopen.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven