Goed gevonden

Duidelijk en makkelijk

Top geregeld

Snel geregeld zonder rompslomp Ze belden daags voor vertrek op dat ze nog parkeerplaatsen vrijhadden dichter bij vliegveld kostenloos

Top Sevice!

Dit was de 3e keer dat we gebruik hebben gemaakt van Park&Fly. Met behulp van de QR code kom je makkelijk de parkeerplaats op. Het lukte ons niet om bij terugkomst uit te rijden, 1 telefoontje naar het servicenummer en binnen 2 minuten was het opgelost. Top service!

Prima parkeer mogelijkheid

Prima parkeerplaats dichtbij de hoofdingang. Op en af rijden via kenteken herkenning, super! We kwamen op de heenweg van de verkeerde kant dus was het nog wel ff zoeken, maar zeker gelukt. Wij komen vaker parkeren.

Altijd goed om bij jullie te parkeren

Op P 24 deze keer een minpunt de nummerplaat herkenning deed het niet , maar na het bellen met vriendelijke medewerkers was het opgeslokt bij aankomst en vertrek .

Het was een goede ervaring. Het was makkelijk en snel geregeld. Ook de afstand tot het vliegveld was kort. P26 Zal er als ik op Eindhoven vlieg zekers weer gebruik van maken.

Alles goed en snel geregeld

Duidelijke routebeschrijving, dichtbij de AirPort en makkelijk online te reserveren

Goede service en snel geregeld. Bij terugkomst wel hele dikke vogelflatsen op de auto vanwege de bomen die daar staan. Maar dan hadden we hem daar misschien niet onder moeten parkeren, risico van het vak.

Slecht

Ik kwam aan de slagboom was open waardoor iedereen z’n auto kon plaatsen. Er was geen parkeerplaats waardoor ik m’n auto noodgedwongen op een oprit moest plaatsen. Ik vond het niet een veilig gevoel om m’n auto daar achter te laten omdat ook onbevoegde in en uit kunnen rijden. Ik zal hierdoor niet snel meer voor deze optie kiezen.

Lekker dichtbij

Er stond in de beschrijving dat de auto overdekt zou staan , dat was helaas niet , wat zeker fijn was dat t dichtbij het vliegveld is verder alles prima verlopen .

Heel fijn parkeren

Fijn als je op reis ga, en weet dat je auto veilig is geparkeert.

Heel vriendelijke en behulpzame medewerkster en een goede service.

Parkeerplek was op loopafstand van de airport. Bij het uitrijden ging de hefboom niet open maar met een telefoontje heeft een vriendelijke medewerkster dit opgelost. Al met al een prettige ervaring en volgende keer weer!

Vooraf en tijdens allemaal pico bello.

Top locatie

Snel en goede service

Functionele en bereikbare parking

Parking is een beetje verder dan de 3 andere parkings die vlak in de buurt zijn, maar hier is wel meestal nog een plekje vrij. Op een regenachtige dag ben je wel verplicht om een paraplu mee te nemen, want nat zal je worden :) Behalve zo'n 100 meter is het gans traject van de parking tot de vertrekhal op gladde ondergrond, dus je kan gemakkelijk je koffers op wielen trekken of duwen...

Makkelijk te vinden Outdoor en Indoor parkeren mogelijk Op loopafstand van luchthaven

Lekker dicht bij Eindhoven airport

In het donker even zoeken, maar zodra je bij het terrein bent wijst het zich allemaal van zelf.

Prima locatie! Klein stukje lopen en voordeliger dan andere longparkings!

Prima service!

Onze retour vlucht werd geannuleerd waardoor we onze auto niet op de afgesproken dag konden ophalen. Een mailtje en alles werd keurig geregeld.

Goeie parkeerplaats niet ver van de vliegveld.

Betrouwbaar en snel gereserveerd en binnenrijden op nummerbord.

We werden zelfs netjes gebeld met het aanbod nog dichterbij te parkeren, een gratis upgrade.

Makkelijk boeken, fijne parkeerplaatsrn

Alles ging prima, ook telefonisch contact ging goed

Heel praktisch geregeld

Alles gaat heel vlot en duidelijk uitgelegd. Wel duur gezien alles automatisch gaat

Eenvoudig en zeer dichtbij de luchthaven

De parkeerplaats ligt zeer dichtbij de luchthaven en is makkelijk bereikbaar. Jammer dat iedereen het terrein kan oplopen.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven