Het is een prettige parkeerplaats dat met automatische slagbomen werkt. Er is voldoende ruimte en het is dicht bij AirPort.

Goede plek en goed geregeld

Goede plek dichtbij de vertrekhal en goed geregeld

Luxe

Je komt aan je scant de barcode. De deuren gaan voor je open. Nette parkeerplaats. Je vakantie kan met een gerust hart starten. Je loopt er binnen max 5 min. naar het vliegruig. Top service!!!

Steeds goede parkeerplaats gehad en kortbij luchthaven

Luchthaven is op wandelafstand, auto gemakkelijk te parkeren, veilig, goede service 24/7

Makkelijk en dichtbij parkeren

Makkelijk thuis reserveren en je rijdt zo de parkeerplaats op en na je vakantie er weer vanaf makkelijk met nummerbord herkenning.

Zeer goed...niks op aan te merken

Parkeren op loopafstand, prima.

Aangekomen bij de poort bleek dat ik het weekend daarna had gereserveerd, stom natuurlijk. Gelukkig werd ik vriendelijk te woord gestaan en wisten ze het snel en kosteloos om te boeken. Deze flexibiliteit waardeer ik zeer.

Goede plek, inrijden en uitrijden…,snel dus

Makkelijk concept met in- en uitrijden op basis van kenteken en prima dienstverlening.

Simpel en snel

Makkelijker kan bijna niet: plek kiezen, betalen, kentekenen wordt herkend en je kan naar binnen.

Prima parkeerplek en goed aan te lopen

Tevreden

Heel fijne parking

Op loopafstand van Eindhoven AirPort en kenteken herkenning, ideaal!

mooie parkeergelegenheid.

makkelijk online te regelen. pluspunt vind ik dat je de sleutels niet hoeft in te leveren. verder niets op of aan te merken

Eenvoudig dichtbij het vliegveld parkeren tegen een redelijke prijs

Online reserveren ging heel eenvoudig. Ook het parkeerterrein op en af rijden was gemakkelijk. Met ons gezin van zes personen het laatste stukje naar de luchthaven gewandeld. Prettig ook dat je niet op de klok hoeft te kijken. Wat eerder of later aankomen of vertrekken is geen probleem.

Ideale parkeer plek, dichtbij en met gerust hart op vakantie.

Makkelijk en dichtbij parkeren!

Prima parkeerplaats vlakbij de vertrekhal. Duidelijke instructies. Aanrader!

Mooi dichtbij

Kon niet beter

Ervaring is goed

Door het regenweer werkte de kenteken scan niet en moesten we bij inrijden de qr code scannen, en door het nat worden van de qr code door de regen, werkte deze bij uitrijden ook niet meer ,voor deze prijs vindt ik dat een behoorlijke tekort koming. Mvg Sjaak Wolfs

Iets verder lopen dan aangegeven. Verder super plek.

Goed.

Eenvoudig en simpel te boeken.

Super handig voor zaken mensen dit van snelheid houden. Ik heb al verschillende relaties in kennis gesteld over de of het gemak van P22 Succes en de eerste volle week van september sta ik er weer Mijn groet Jacques Dings

Alles ging goed maar wel te duur erg duur

Was erg duur en de uitgangsdeuren voor mensen sluit niet goed

Zorgen niet voor een oplossing

24 juli zouden wij gebruik maken van de parkeerplek maar door een fout in het systeem konden wij niet met de vlucht vertrekken dus we moesten weer naar huis ,thuis aankomen gelijk een mail gestuurd kreeg geen bericht meer terug heb ik na de vakantie nog een mail gestuurd . Nou blijkt dat ze de eerste mail niet hebben ontvangen , maar omdat ik mijn mailbox opgeschoond heb in de vakantie kon ik hem niet meer terug vinden dus dat betekent dat het voor klaar en over is . Terwijl jullie gewoon kunnen zien welke tijd ik weer ben vertolken van het parkeerterrein, vind ik dit wel heel erg Jammer , vind ook dat als we op latere tijdstip nog een mail sturen dat daar gewoon op gereageerd moet worden gebeurd ook niet .

Prima voor parkeren

Het was best wel prima moet ik zeggen, de shuttlebus kwam toevallig aan toen we net een parkeerplaats hadden gevonden. Namen opgenoemd en we mochten plaats nemen. Bij een andere halte moesten we even wachten op iemand, daarna afgezet voor de ingang van het vliegveld! Prima ook met terug gaan stond de bus er al en konden we bijna direct vertrekken :)

Duidelijk, makkelijk en snel

Duidelijk, makkelijk en snel

prima plek voor goede prijs

Prima geregelde parkeerplekken vlakbij Eindhoven Airport. Alles goed geregeld en makkelijk te bereiken. Tip om brandnetels langs de zijkanten te verwijderen. Bij in- en uitstappen is dat nogal ongemakkelijk

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven