prima plek voor goede prijs

Prima geregelde parkeerplekken vlakbij Eindhoven Airport. Alles goed geregeld en makkelijk te bereiken. Tip om brandnetels langs de zijkanten te verwijderen. Bij in- en uitstappen is dat nogal ongemakkelijk

Helemaal Top!

Helemaal Top!

Alles was zoals we verwacht hadden

Veilige parking met ruime plaatsen op wandelafstand van de luchthaven.

Lekker makkelijk dichtbij

Parkeerterein binnenrijden auto parkeren en de terminal is binnen paar minuten lopen top

Super close

Best spot

Prima locatie en makkelijk te boeken

Boeken gaat prima, bereikbaarheid is goed. Aanlooproute is te doen en tot nu toe altijd veilig geweest voor ons. Prijs maar dat is overal mee mag wel wat aantrekkelijker.

prima parkeerplaats

snel en eenvoudig online te regelen. dicht bij de vliegbasis ca 7 min wandelen. poort opend omdat je kenteken wordt herkend.

Fantastisch geregeld

Zeer goede organisatie en zeer behulpzame Office medewerkers die een door mezelf gemaakte foute ingave, direct corrigeerde.

Vlotte regeling

Geen problemen gehad. Het is niet altijd duidelijk waar je net moet binnen en buiten rijden zag ik bij enkele andere bestuurders. Ivm blauwe zone waar je auto moet staan om slagboom te openen

Goed geregeld en alles ter plekke gaat vanzelf

Al meerdere keren op P21 in Eindhoven gestaan. Altijd goed voor elkaar, ook als ik pas kort van te voren boek. Komt op locatie geen mens bij aan te pas. Een kleine USA formaat kentekenplaat kan goed worden herkend en ik durf de auto veilig achter te laten.

Goed, veilig, makkelijk en niet te duur

Handige plek om te parkeren

Niets op aan te merken. Heel vlotte service.

Prima, en veilig

Makkelijk in en uitrijden door nummerbord herkenning.

Boeken werkt makkelijk en parkeren werkt zoals verwacht.

Geen opmerkingen

Sehr nah zum Flughafen + faire Abwicklung

Die überdachten und offenen Parkplätze des P21 von Park and Fly / Parkenfly waren wirklich sehr nah am Flughafen Eindhoven (ca. 150 Meter). Außerdem war die Abwicklung besonders fair, denn man gab mir - als der Flug der Transavia nach Bordeaux storniert wurde - einen Großteil des bezahlten Park-Geldes zurück. Daher jederzeit wieder und .... herzlichen Dank !

Kreeg dag voor vertrek bericht dat er dichterbij de vertrekhal een plaats was vrijgekomen en ik die zonder bijbetaling kon krijgen. Perfect.

Veilig en makkelijk

Dichtbij de terminal,geen wachtrijen ,makkelijk door nummerplaatherkenning en uw wagen staat veilig geparkeerd.

Makkelijk te boeken Betaalbaar Dichtbij de luchthaven Een hele vriendelijke jongeman die ons een plek wees achter een bus.

Slecht

Zonder smartphone of internet is het niet mogelijk om parking vast te leggen. Wat met oudere mensen die dat niet hebben?

Heel fijn parkeren

Wij parkeren vaak op Eindhoven airport en zagen laatst dat parkeren door derde partijen aangeboden worden dat dichter bij het vliegveld zit dan de eigen parkeergelegenheden van het vliegveld. De ervaring van online boeken, de parkeer gelegenheid en de locatie maakt het voor ons een fijne ervaring.

Goede locatie, goede service, (kregen 2 dagen voor vertrek een gratis upgrade naar deze plaats ipv de geboekte plek iets verderop) In en uitrijden gaat eenvoudig door kenteken-scan.

1 nadeel Ik vond het een beetje eng om in de avond allover het industrie terrein te lopen.

Gemakkelijk en snel

Het is dichtbij en door nummerplaat herkenning zo makkelijk binnen rijden en terug wegrijden, echt fantastisch

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven