Fijne parking. Goede loopafstand

Makkelijk te boeken. Loopafstand van het vliegveld is goed te doen. Makkelijk in en uit rijden.

Makkelijk

Snel en makkelijk geregeld

Garantido

Bom serviço, rápido e eficaz

Prima parking op 5min van de luchthaven

Vlot bereikbaar en zeer dicht bij de luchthaven. Tip: boek heel ruim op voorhand voor een gunstige prijs te hebben.

Voor herhaling vatbaar

Erg goede ervaring met deze parkeerdienst. 2 weken nabij vliegveld eindhoven. Maar 7 minuten lopen naar de vertrek-/aankomsthal en na 75 meter kan je al bagage trolley pakken (muntje meenemen!). Parkeervakken ok, niet groot maar ruim genoeg (clio estate naast dikke Mercedes). Inrijden ging goed, op kenteken ging niet helemaal goed maar met de QR-code ging het direct goed. Uitrijden ging wel goed op kenteken. Misschien stonden we niet helemaal goed bij inrijden. Belangrijkste is dat we auto onbeschadigd terug hadden. Sleutel hoefde niet afgegeven te worden dus je hoeft ook niet bang te zijn dat ermee gereden wordt. Volgende keer weer deze parking.

Prima parkeerplaats

Prima parkeerplaats op loopafstand van de terminal van Eindhoven AirPort. Eenvoudig in- en uitrijden door middel van kenteken registratie. Klein aandachtspunt: Er was precies 1 parkeerplaats vrij en sommige auto’s stonden (te) royaal geparkeerd. Wij hadden dus wel plek (net groot genoeg) maar er moet wel beter in de vakken geparkeerd worden om de ruimtes goed te benutten.

Heel handig en dichtbij

Heel eenvoudig parkeren. Was wel even zoeken want de navigatie gaf het niet goed aan.

Un peu cher mais proche Aeroport

Super gemakkelijk en betaalbaar parkeren

Super gemakkelijk en betaalbaar parkeren vlakbij vliegveld Eindhoven. Paar minuten lopen. Slagboomsysteem met QR-code en kentekenherkenning werkt super. Een volgende keer zullen wij weer bij Park&Fly parkeren.

Altijd alles super goed geregeld.

Vlotte boeking. Hulp wanneer nodig.

Makkelijk auto brengen en halen

Herboeken en geld terugvragen is ook geen probleem. Alles is geautomatiseerd kwa brengen en jalen op basis van kenteken. Super eenvoudig. Plek genoeg.

Zeer makkelijk

Het boeken is heel simpel. In en uitrijden verloopt soepel. De prijs viel ook mee.

Ok

Ok

Ondanks reservatie konden wij niet inrijden.

Ondanks reservatie en CORRECTE opgave van kenteken konden wij niet vlot inrijden. Dit werd opgelost na telefoontje en men openende de poort dan vanop afstand..ANPR-herkenning ging dus mis. Bij het uitrijden zelfde probleem. Toen liet men ons echter minutenlang wachten aan de telefoon. Gaf beetje gevoel van gegijzeld te worden. Wanneer er dan uiteindelijk toch iemand aan de lijn kwam, wilde men eerst alles grondig controleren om te kijken of ik geen valsspeler was. Niet echt prettig wanneer men na een vlucht gewoon weer naar huis wil.

Heel gemakkelijk

heel gemakkelijk met nummerplaaterkenning en dichtbij luchthaven

afstand tot luchthaven is in meters vogelvlucht okee, maar door hekken veel meer dan 1 min, eerder 5

niet goed

Mijn vliegtuig had 5 uur vertraging en ik kon gewoon uitrijden zonder bij te betalen had ze een mail gestuurd hierover en na afloop kreeg ik nog een mail van ze dat ze zagen dat alles goed was gegaan en dat ik gewoon kon uitrijden echt super

Dichtbij en goed toegankelijk

Betaalbaar, moest wel even de ingang vinden met dat eenrichtingsverkeer en niewe aanrijdroute.

Vlot parkeren + goede bereikbaarheid klantendienst

We kwamen hier toe en konden niet binnenrijden met de nummerplaatherkenning. Het nummer gebeld en meteen iemand aan de lijn die ons heel vriendelijk verder hielp, waardoor we alsnog erg vlot konden inrijden.

Easy

Makkelijk en dichtbij

Parkeren ging super

Verschrikkelijk duur geworden

Spontaan gecontacteerd voor upgrade parkingplaats.

Vlot binnen en buiten rijden , alles prima verlopen aanrader

Snel geboekt , vlot binnen en buiten dichtbij de luchthaven

Makkelijk en snel parkeren zonder romslomp

Kenteken herkenning is supermakkelijk

Prima, standaard parkeerplaats

+ Dicht bij de terminal + Eenvoudige toegang tot de parkeergelegenheid. - Foutieve info betreffende de ingang. De ingang is via een andere straat. - Volgens de beschrijving zou je de sleutels moeten afleveren aan de beheerder. Er was niemand te bekennen.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven