Duidelijke route beschrijving, nummerplaat herkenning en om de hoek bij het vliegveld. Top!

Makkelijk vooraf te regelen en een duidelijke beschrijving van de route, het proces van inrijden en een noodnummer voor als het niet zou lukken. Ging prima en het vliegveld lag echt op een paar minuten lopen. Ook het eigen beheer van je autosleutel vind ij fijn. Geen afhankelijkheid van anderen.

Ideaal voor vakantie

7 min lopen en je staat op het vliegveld, makkelijk in en uit rijden

Gemakkelijk en prima!

Boeking zonder problemen

Ik had een parkeerplekje geboekt zonder problemen. Het is wel een de dure kant, want ik Had 50 euro betaald voor 2 nachten. Voor de rest niks op aan te merken.

Heel gemakkelijk

Dichtbij en geen zorgen

Super flexibel

Zonder dagen van te voren te hoeven reserveren is er altijd wel plek. Bellen, betalen en parkeren. In no-time geregeld

Alles klopte zoals was beloofd

Alles klopte zoals was beloofd. Je komt aangereden, kenteken wordt herkend en je kunt auto parkeren.

zeer gemakkelijk

op kenteken in en eruit.

Top geregeld

2e keer parkos. Is super geregeld. Volgende keer weer.

Prima Parkeerplaats

Tja, wat valt er te zeggen, prima parkeerplaats. Kenteken werd meteen herkend en binnen 1 min hadden we een plekje.

Lekker dichtbij vertrekhal en alles verliep soepel. Dit was de 2e keer dat we daar geparkeerd stonden echt een aanrader.

opnieuw een perfecte ervaring

net als andere keren was alles perfect geregeld! de poort gaat perfect automatisch open. zowel bij binnenkomst als bij vertrek. voldoende plaatsen vrij bij binnenkomst. kortom zeer tevreden

Prima geregeld, dichtbij en alles conform afspraak

prima geregeld !!

Top organisatie

Top georganiseerd met Bar-code. Ruime parkeerplaatsen. Vlotte bereikbaarheid luchthaven. Maar enkele minuutjes stappen.

Wat krappe plekken, maar goed geregeld

Binnenkomst & uitrijden perfect geregeld. Enige nadeel was dat de auto's zo krap op elkaar stonden dat ik bij binnenkomst net het plekje ingedraaid kwam & bij vertrek moest instappen bij de passagierskant.

Wij vonden het moeilijk om jullie te vinden. Dat kwam dat de weg dicht zat. Verder prima verlopen

Snel en makkelijk!

Met kentekenherkenning ging je makkelijk naar binnen en makkelijk te vinden. Absolute aanrader voor iedereen. En dichtbij de luchthaven.

Niks op aan te merken, goed geregeld! Bij aankomst hek automatisch open, geen gedoe!

Top. Niks last gehad met qr codes of nrs gewoon hup buitenrijden. Love it. Vrijdag terug bij jullie geboekt

Top geregeld

Super goed beschrijven goed uitgelegd en kortbij

Top geregeld. In/uitrijden was soepel met kenteken herkenning

Parkeerplaats reserveren via de site was erg makkelijk. Geen problemen met in/uit rijden. Voldoende, ruime, parkeerplaatsen.

Alles was goed geregeld om te kunnen parkeren bij het vliegveld

Simpel te boeken en en alles was goed geregeld om te kunnen parkeren vlakbij het vliegveld.

Perfecte plek 10 min lopen en je staat in de hal van airport Eindhoven. Makkelijker kan niet.

Alles is goed duidelijk aangeschreven . En het uitrijden op grond van nummerbordherkenning gaat ongecompliceerd

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven