Alles is goed duidelijk aangeschreven . En het uitrijden op grond van nummerbordherkenning gaat ongecompliceerd

Even zoeken maar perfect

Herkende mijn nr. Niet maar even bellen en was geregeld

Parkeren met telefoneren ter plekke

Op het aangegeven adres was geen ingang te vinden, alleen een slagboom om uit te rijden. Bij het uitrijden ging de slagboom niet open. Beide keren moeten bellen waarna een vriendelijke assistent aan de andere kant van de lijn de slagboom voor ons heeft geopend.Een verklaring voor het euvel werd niet gegeven. Vanwege de loopafstand tot de terminal toch aan te bevelen.

Duidelijk, simpel te boeken en niet te duur.

Met regelmaat maken wij er gebruik van, gaat altijd goed en altijd wel plekken beschikbaar. Tijdens de trip extra dagen bijboeken ook een eenvoudig proces. Kort gezegd, tevreden klant.

Bijna prima

Alls ging eigenlijk goed. Alleen het oprijden van de parkeerplaats ging niet helemaal goed. Ik moest scannen om het parkeerterrein op te komen.

Goed geregeld nog nooit problemen gehad

Te krappe plekken

Het was even zoeken naar plek omdat de plekken die vrij waren slecht ingeparkeerd waren waardoor ik er niet tussen kon. Ook best ver weg van vliegveld

Prima plek

Dichtbij parkeren binnen rijden oo kenteken goed geregeld alles

perfect

simpel en gemakkelijk

Goed geregeld

Prettig om zo iemand weg te brengen

goed simpel betrouwbaar veilig

goede ervaring bij deze park&fly netjes veilig parkeerplaats

Top parking

Goedkoop betrouwbaar en komen afspraken na.BEDANKT. TOP

Lekker dichtbij parkeren.

Prima parkeerplaats. De qr code die je moet scannen zou iets makkelijker bereikbaar moeten zijn.

Volle tevredenheid

Zer goed

Very efficient. All worked fine.

Dichtbij luchthaven.

Dichtbij luchthaven en makkelijk te vinden.

Zeer handig en bewaakt parkeren dicht bij het vliegveld

Het is fijn en makkelijk parkeren op p21. Dichtbij het vliegveld. Doormiddel van een tijd aan te geven voor aankomst en vertrek en je kenteken rij je makkelijk de parkeerplaats op en af doormiddel van herkenning van je kenteken.

Altijd een goede ervaring

Top locatie op 2 min van de terminal. Echt geweldig en al jaren klant.

Tiptop

Dik in orde

Volgende keer weer P24!

Geboekt via internet werkt top! Slagboom gaat open op kenteken. Dichtbij de terminal.

Zeer goed geregeld en makkelijk te vinden

Een parkeerplaats vinden op de webside was makkelijk en dat voor een redelijke prijs. De parkeerplaats is mooi afgesloten en beveiligd met camera’s

Goed en soepel verlopen!

Het reserveren verliep snel. Goed terrein en op loopafstand van het vliegveld.

Eenvoudig en goed geprijsd.

Enkele verbetering: nadat ons kenteken bij aankomst onjuist werd gescand (de poort ging niet open), had ik wel verwacht dat dit opgelost zou worden voor het uitrijden. Dit was niet het geval.

Top locatie

Het is dicht bij het vliegveld, reserveren met de kenteken rij er zo naar binnen zonder parkeerkaart en je rijdt er later weer zo uit, ideaal het zoeken naar de parkeerkaart is verleden tijd

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven