Moeilijk te vinden.

Ondanks dat we besproken hadden, hebben we moeite moeten doen voor een leeg plekje.

Zoals verwacht

Geen minpunten!

verwarrend

Bij aankomst was er geen medewerker, zoals in de correspondentie beschreven, geen sleutelafgifte en hebben we 20 minuten vergeefs rondgelopen.....

Makkelijk parkeren

Even zoeken, maar voldoende ruimte om je auto te parkeren. Had nogal veel bagage en het geluk dat er een TUI karretje stond. Voor de rest geen voorzieningen om je bagage mee te nemen. Beter eerst familie en bagage bij de ingang van het vliegveld te brengen en daarna zelf lopen naar de ingang van het vliegveld.

Goed geregeld. Afspraken komen ze na want het klopte precies met mijn reservering.

Wij parkeren al jaren heel tevreden

Top,en dicht bij de airport!

Alles perfect verlopen, duidelijk, snel en zeer goede prijs! Aanrader

Duidelijk en snel

Reserveren, oprijden dmv kenteken herkenning en Ruime parkeerplek

Prima alternatieve parkeerplaats op acceptabele loopafstand

Gevonden nadat ik constateerde dat de hoogste P’s vol geboekt waren.. de jongere P’s zaten buiten mijn keuze want zijn te prijzig: meer dan € 100 voor 4 dagen. Na even Googlen deze gevonden. prima parkeerplaats op acceptabele loopafstand. Daarbij veilig door camera bewaking en electronische toegang.

Goed, maar geen kentekennummer herkenning

Goed, maar geen kentekennummer herkenning bij de inrit en voetganger poort is niet beveiligd met een code of zo.

Prima geregeld

Prima geregeld allemaal ,alleen iets duidelijker aangeven dat de auto precies in het blauwe vak moet staan, daar anders de slagboom niet omhoog gaat

Dichtbij en niet duur

Netjes en goed

Helemaal goed

Werkt goed. Tien, vijftien minuten lopen

Fijn dat de bomen automatisch open en dicht gaan via nummerbordherkenning

Uitstekend eerste ervaring!

Wat een geweldige locatie, zo dicht bij de luchthaven! Nog geen 5 minuten lopen en je bent al op de luchthaven! Het in en uitrijden met nummerbord herkenning ging ook perfect dus kortom volgende keer weer via Park & Fly!

Tevreden

Bij mij werd het kenteken jammergenoeg niet herkend, maar na telefonisch contact ging de boom snel omhoog.

Goed geregeld.

Vlotte afhandeling met uitstekende parkeerplaats ten opzichte van het vliegveld

Heel goed geregeld

Heel goed!

Makkelijk, dichtbij en duidelijk aangegeven

Al voor de derde keer geparkeerd. Goed te boeken online. Al gehad dat we een paar uur vertraging haden. Doen ze niet moeilijk over ff bellen en het wordt geregeld.zelfs in Coronatijd geannuleerd netjes voucher na een jaar mijn geld terug. Prima service.

Beveiliging

Toen we aankwamen op de parkeerplaats stond er netjes een beveiliger. De dag dat we weg gingen van de parkeerplaats stond er geen beveiliging.

Erg makkelijk om parkeren te regelen.

Het is via de site eenvoudig om een parkeerplaats te regelen. Het is snel geregeld en de bevestiging komt heel snel via de mail. De prijs is m.i. aan de hoge kant. De parkeerplaatsen kunnen wel iets breder want niet iedereen parkeert netjes in de vakken. Als er 2 wat grotere auto's naast elkaar komen te staan dan is het erg krap om uit je auto te komen zonder de andere te beschadigen. Het is een stukje lopen maar dat weet je van tevoren.

Probleem loos

Plek reserveren geen probleem kon zonder problemen van auto wisselen Was prima

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven