Snel eenvoudig

Heel gemakkelijk

Erg fijne ervaring gehad. Bij aankomst hoefde ik op niemand te wachten aangezien het een automatisch systeem is. Volgende keer zal ik zeker weer deze parkeerplek gebruiken!

Prima parkeren

Eenvoudig online te reserveren. Door kentekenherkenning bij aankomst en vertrek geen verder gedoe.

Goed geregeld

Alles klopt, wel aan de prijs

Soepel

Zowel aanrijden als vertrek zonder oponthoud

Goed parkeren dichtbij luchthaven

Goed en makkelijk parkeren vlakbij de luchthaven. Fijn dat je 24/7 kan parkeren en je auto weer kunt ophalen gewoon met het doorgeven van je kenteken. Top!

Prima parkeerplek

Goed bereikbaar

perfecte plek, wel wat aan de prijs

xx

Geparkeerd voor normale prijs

Het in en uit rijden heeft goed gewerkt parkeerplekken zijn niet breed maar gaat wel als iedereen goed parkeert en het is wat verder lopen naar de hal maar ja je doet wat voor n lagere prijs :-)

Voldoende

Geen probleem met park vinden of tussen de tijd dat auto geparkeerd was, mijn probleem was toen ik binnen kwam moet bellen want de slagboom wordt niet automatisch open, en ook toen ik uit wilt komen zelf verhaal, moet bellen om de slagboom open. Is kort van luchthaven, wat is een pluspunt

Goed geregeld alles klopt. Top, zo ga je met een fijn gevoel op vakantie.

Prima parking

Zowel bij aankomst als bij vertrek ging de poort automatisch open via kentekenherkenning. En inderdaad maar 7 minuten wandelen naar de terminal.

Lekker dichtbij

Prima parkeerplaats

moeilijk terug te vinden

bij terugkomst was de parkeerplaats nr 22 nergens aangeduid. Moeilijk terug te vinden

Hek

Zowel bij aankomst als bij vertrek ging het hek niet open en moest ik bellen.

We hebben even moeten zoeken. Bij P21 stond binnen. Ik heb buiten geparkeerd en zag pas toen we te voet met onze koffers liepen dat er ook plaats binnen was. Wegwijzers, komende vanuit België zouden een meerwaarde kunnen zijn. Ook op de parking zelf om binnen te parkeren. Verder alles prima en vlot verlopen

Prima ervaring, aankomen parkeren en vliegen. Precies zoals bedoeld

Prima parkeerplek en snel bij het vliegveld

Je kan makkelijk het terrein op dmv een qr code. Je bent zo bij het vliegveld binnen 5 min lopen.

Prima parkeerplaats, maar wordt nu te duur.

Altijd prima geregeld, echter zijn de prijzen nu echt te duur aan het worden. Bijna duurder dan op Schiphol en dat is niet reëel.

Goed maar te duur

Zeer eenvoudig

Super simpel, contactloos binnen en buiten rijden op 2 min wandelen van de luchthaven.

goed, en op loopafstand vab airport

Vooraf duidelijk verlopen, bij aankomst ging slagboom open, parkeren en in mum van tijd loop je naar de vertrekhal

Makkelijk te bereiken en dichtbij vertrekhal. Top!

Makkelijk te bereiken en dichtbij vertrekhal. Top!

handige parking op ca 5 minuten van airport Eindhoven

Ja! Het werkte! Voor het eerst deze parking geprobeerd en de slagboom opende automatisch. Weliswaar een vrij bekrompen parkeerplaatsje, tegen het hek aan, dus maar eerst alle koffers en tassen uit de auto. Gelukt! Toen richting airport gewandeld, waar we in ca. 5 minuten waren. Bij terugkomst in het blauwe vak gaan staan en de slagboom opende zich weer. Heel handig en niet zo prijzig als op de hoofdparking van de luchthaven. (op de goedkopere parkings was geen plaats meer). Volgende reis misschien weer Park & Fly!

Super makelijk parkeren en dichtbij het vliegveld

Gewoon op het blauwe vak gaan staan met de auto en je kunt naar binnen. Hetzelfde als je eruit gaat. Geen gedoe met aanmelden etc

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven