Goede ligging

Snel en makkelijk parkeren

Prima parkeerplek, dichtbij luchthaven. Fijn met nummerbordherkenning, goede prijs

Prima geregeld

Prima geregeld

Alleen de aan rij route op het vliegveld ging mis , op de rontonde mocht ik niet 3/4 de straat in. Verder prima.

Goede ligging

Prima parkeergelegenheid maar wel heel prijzig

Voor vier en de. Halve dag parkeren betaal je hier.net zo veel als voor elf dagen parkeren bij het vliegveld in Düsseldorf, Duitsland.

probleemloos

probleemloos in en uit op kenteken

Iets rare looproute naa het terminal...

Goed geregeld

Top parking

14 dagen voor vertrek deze parking geboekt. Goede service en goed bereikbaar.

Zie onder

Allemaal prima.......1 dingetje....P26 mag wat eerder aangegeven worden als je zeg maar 500 m in de buurt bent !

Alles ging vlot

Enkel was er bijna geen plaats meer

Handig en vlot

Alles vlot en duidelijk, vlakbij de terminal

Nvt

Nvt

Prima parkeerplek

Makkelijk in en uitrijden. Paar minuten lopen en je kan inchecken !

Makkelijk te vinden en 10 min lopen naar het vliegveld. Makkelijk in en uitrijden met je telefoon.

Prima, wel even lastig om het te vinden

zie hierboven

Fantastisch!

We stonden in een mum van tijd in de vertrekhal. Slechts een kleine 10 minuten wandelen… Fijn om zo aan de vakantie te beginnen.

Goed bereikbaar , communicatie prima, service ook erg goed bij vragen.

Op loopafstand van het vliegveld, dat is positief!

Erg nauwe plaatsen, kans op schade aan de deuren is daardoor groter! Prijzig. Ook was mij een voucher beloofd ( bij de boeking)om met voordeel in de see buy fly shop iets te kunnen kopen; echter voucher zou ook op Eindhoven AirPort te gebruiken zijn, nee dus. Als je de voucher wil aanvragen kom je op de site van Schiphol terecht. Ook in de shop op Eindhoven AirPort wisten van niets en zeiden ook geen voucher te accepteren! Jammer!

Makkelijk bereikbare parking

Makkelijk bereikbaar, makkelijk in- en uitrijden. Plaatsen zijn aan de smalle kant. Prijzige parking.

Prima parkeren

Op loopafstand vh vliegveld. Goede parkeerplaats.

Prima parkeerplaats

Prima geregeld. Makkelijk en snel.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven