Dawid

Zeer Goed !

prima parkeren

Naast het vliegveld, ideaal!

fantastisch

vlekkeloos!

auto heel vuil teruggevonde

ik had mijn net gewassen auto achtergelaten op de parking en vond hem heel vuil terug. Men had de parking proper gemaakt en zo de auto's ongelofelijk vuil gemaakt

Zeer gemakkelijk te boeken

Gebruiksvriendelijk, dichtbij vliegveld (loopafstand)

Het was even een probleem om gemakkelijk uit mijn parkeerplaats te komen. De parkeerplaatsen zouden iets schuin moeten staan.

Dichtbij!

Makkelijk te vinden en op loopafstand van het vliegveld.

Goed geregeld!!

Wel even zoeken. Google maps brengt je er niet naar toe.

Werkt goed

Makkelijk parkeren, in en uitrijden op kenteken, lekker dicht bij de luchthaven, je hoeft geen sleutels af te geven. Volgende keer dat ik van Eindhoven vlieg parkeer ik er graag weer. Kost wel wat, maar goede ervaring.

Dichtbij (zowat tegenover het vliegveld) en leuke prijs

Ontzorgen van A tot Z! Dikke aanrader!

Veel keuze in parkeerplaatsen. Makkelijk online geregeld en niet duur. Handig op het terrein te rijden door kentekenherkenning. Ook na de vakantie snel uitrijden. Dikke aanrader!

Lekker dichtbij en veilig

Heb mijn auto hier een weekje laten staan. Niet de goedkoopste, maar voldoet verder wel. Door vertraagde aankomst konden wij gelukkig na 12u 's nachts wel bij de auto. 1 puntje: de slagboom kwam na een seconde naar beneden, dat was even... ahhh

Dichtbij vliegveld, snelle afhandeling

ongeveer 10 minuten lopen naar vertrekhal!

Erg smalle parkeerplaatsen

In- en uitrijden ging makkelijk. Omdat de auto's behoorlijk scheef stonden op de smalle plekjes was het lastig een plekje te vinden. In- en uitstappen moet je bijna een slangemens zijn anders veroorzaak je schade aan een andere auto.

Makkelijk

Duidelijke instructies, makkelijk te vinden, niet ver lopen. We konden er met het weggaan niet uit, waarschijnlijk omdat we wat vroeger waren dan van tevoren aangegeven, maar 1 belletje en het hek ging voor ons open! Zeker aan te raden.

TOP

De vliegreis werd gecanceld en we konden daarom pas de volgende dag vertrekken!Dat was voor t parkeren geen enkel probleem.We konden uitrijden en de volgende dag weer inrijden voor onze parkeerplek zonder problemen?Echt top!Dank jullie wel.

Makkelijk

Makkelijk te bereiken en te lopen naar het vliegveld

Te smalle parkings

Parking waren zeer smal.

Makkelijk parkeren snel bij de terminal

Makkelijk parkeren snel bij de terminal

Makkelijk reserveringssysteem en vriendelijke mensen aan de telefoon als je vragen hebt

Zie vorige

prima geregeld, geen opmerkingen

volgende keer weer!

Prima in orde

Altijd in orde. 1 x probleempje gehad met verzetten (niet bereikbaar; later extra mailtjes moeten sturen; toen werd het opgelost)

Heerlijk dichtbij parkeren

Super dichtbij parkeren! Wel even zoeken naar een vrije plek maar uiteindelijk gevonden. Systeem met kentekenherkenning werkt super.

Prima plek, goed geregeld, prima prijs

Zie boven

lekker makkelijk parkeren verder niemand nodig

nvt

Luchthavenweg 67