Werkt perfect

Was goed te vinden en aangegeven, en het werkt perfect

Makkelijk

Dicht bij de luchthaven alles is op voorhand geregeld. Parkeren en wegwezen

Ze zijn in 2 jaar in prijs verdubbeld

Mensen zijn niet nooit meer ik voel me gewoon ******en

Gewoon goed geregeld voor een faire prijs!

Snel en goed, kenteken herkenning bij in- en uitrijden, top!

Makkelijk

Makkelijk reserveren en nog makkelijker het terrein op en af rijden. Prettige prijzen

Op loopafstand en betaalbaar.

Niets op aan te merken

Super goed gegaan, het parkeren hier

Super goed gegaan, het parkeren hier

Goeie parking. Goed en gemakkelijk in en uit

Prima parking. Heel vertrouwd.

Graag afgeslote terrein.

Graag afgesloten terrein.

Dichtbij en afgesloten

Duidelijk aangegeven.

Prima geregeld!

Goed geregeld.

Onnodig duur

Geleverde dienst is goed maar de prijs is onnodig duur. Helaas gaat Park & Fly mee met de prijsgekte ivm tijdelijke schaarste aan parkeergelegenheid in Eindhoven Airport waardoor het parkeren onnodig duur wordt. Park&Fly zou zich juist -in tijden van schaarste door de tijdelijke parkeerproblemen in Eindhoven Airport- kunnen onderscheiden door juist niet mee te gaan in deze prijsgekte. Jammer dat men deze kans niet pakt en het daarmee erg duur maakt voor de reiziger. Korte termijn winstbejag gaat vaak ten koste van service en goodwill.

Goede service en contact

Deze parkeerplaats hebbe we al vaker gehad en nooit problemen gehad. Top.

Super geregeld en aardige medewerkers

goede ervaring, staat niet heel goed aangegeven

goede ervaring, staat niet heel goed aangegeven

Gemakkelijk bereikbaar

Gemakkelijk bereikbaar

Bij een volgende reis gaan wij weer op deze manier parkeren.

Kwartier voor aankomst vliegveld gebeld en we werden bij het hotel opgewacht door iemand van het parkeerbedrijf. Alles snel en efficiënt geregeld. Na de terugreis dezelfde procedure. 2 minuten lopen en we zaten weer in de auto op weg naar huis. Super geregeld!

Het liep gesmeerd, in en van parkeer p24.

Vond het wel prijzig voor 8 dg. I

Perfect geregeld

Gemakkelijk online te boeken. Bij aankomst directe toegang op nummerplaat en parkeerruimte aanwezig.

Goede prijs en niet te ver van de luchthaven

Wij zijn over het algemeen heel tevreden. Het komt soms wel voor dat er weinig plaatsen zijn en dat mensen de auto heel raar in het vak zetten zodat je nauwelijks in de parkeerplek past.

Slagboom en camera’s kapot

Slagboom en camera’s kapot, auto stond dus onbeveiligd. Geen coulance niets gehoord niets terug gekregen.

prima geregeld en dicht bij vliegveld

was een prima plaats, konden gelijk het terrein oprijden en bij terugkomst idem

Prima locatie

Een dure maar prima locatie kortbij het vliegveld op loopafstand . Mooi alternatief als de P parkings volgeboekt zijn

uitstekend

Correct en snel. Het enige min puntje was dat wij niet op de hoogte waren dat het bedrijf 's nachts vanaf kwart over 4 telefonisch bereikbaar was. Omdat wij 3 uur moeten rijden naar Rotterdam zijn we vroeg vertrokken, rekening houdend met eventueel autopech die we kunnen krijgen. We hebben een uur gewacht in de auto voordat we uw bedrijf konden bereiken. Misschien staat het wel genoteerd uw voorwaarden, ik heb het niet gelezen.

Aanbevelen

Professionele service.