Super geregeld

Ok alles was op tijd gereserveerd

Alles was ok alleen spijtig dat het poortje niet op slot was, zo heeft iedereen toegang tot de parking i. V.m veiligheid

Duidelijk, simpel en lekker dichtbij het vliegveld!

Duidelijk, simpel en lekker dichtbij het vliegveld!

Twee dagen voor vertrek kreeg ik een telefoontje voor een gratis upgrade naar een parkeerplek nog dichterbij de vertrekhal. Op de terugweg hadden we flinke vertraging, na een mailtje waar snel op gereageerd werd was het geen probleem om uit te rijden.

Goed en dicht bij vliegveld

X

Goed snel te parkeren

Goed snel te parkeren , einige ding was mensen met asociale manier die twee parkeer vakken nemen voor hun luxe auto’s and die dan jou geen ruimte geven om je deuren open te doen na je vakantie

Geweldig, klein stukje lopen, poort op tijd open ook nadat we vertraging hadden. Het contact met medewerkers prima, was meteen geregeld dat het vluchtnummer op de bevestiging kwam. In 1 woord TOP.

Altijd goed

Altijd goed geregeld en telefonisch bereikbaar

Prima parkeerplaats

Hoop dat het rondom luchthaven snel klaar is met wegen versperring

Lekker makkelijk!

Ideaal, dichtbij het vliegveld. Alleen ging dit keer de poort niet automatisch open en dat is toch altijd waar je een beetje bang voor bent. Gelukkig was dit met 1 telefoontje zo opgelost. Ik Park en Fly zeker aanbevelen.

Gewoon goed

Afspraken kloppen altijd

Werkt perfect

Prima parkeerplaats op de afstand zoals omschreven vanaf de luchthaven. Fijn dat het met kentekenherkenning werkt. Wel zo makkelijk. Zelfs na een uur vertraging van de terugvlucht was uitrijden geen enkel probleem.

Fijn snel en veilig

Fijn snel en veilig

Fijn gelegen, helaas geen toezicht op in de vakken parkeren

De parkeerplaats is op zeer korte afstand van de luchthaven gelegen. Het inrijden en uitrijden gaat heel efficiënt. Helaas stonden heel veel auto's slordig in de pakken geparkeerd en was er geen volledig parkeervak meer vrij. Ik heb daarom in een vak moeten parkeren waar deels een andere auto stond en de bestuurder van die auto was zo vriendelijk om bij terugkomst van zijn of haar vakantie, met de deur een deuk in mijn auto te maken, zonder een briefje achter te laten.

Wij gaan nergens anders heen.

Park & Fly is simpel te reserveren. Je ontvangt snel een bevestiging en eventuele aanpassingen zijn ook geen probleem. Wij zoeken nooit verder. Zijn vaste klant:)

Super makkelijk!

Overdekt staan op loopafstand van het vliegveld. Hoe makkelijk inrijden en uitrijden. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Super easy

Very easy online booking and no hassle parking!

Top geregeld

Halen en brengen goed geregeld

Perfecte locatie

Prima locatie. Op loopafstand van Terminal. Goed verlicht. Alles via nummerbord controle. Wijziging via de app , makkelijk te wijzigen. Enige min puntje , is dat in binnengekomen ter voet , poort open is. Iedereen kan dus binnenkomen , terwijl er wel codeslot op de poort zat. Maar deze niet wordt gebruikt.

Ik ben zeer tevreden over de service en de bereikbaarheid.

Na mijn boeking, direct contact per app. Op de dag van vertrek en afgifte van mijn auto bij Kiss and Ride, kon ik met mijn bagage direct naar de terminal. Super efficiënt. Bij terugkeer op zelfde plek afgesproken. Na landing gebeld en ze stonden klaar en ik kon direct vertrekken naar huis..

Polecam

Nice

Top locatie!

Top locatie!

SUPER DICHTBIJ EN MAKKELIJK PARKEREN

KREEG ZELFS N GRATIS UPGRADE ;-)

Fantastisch was dat ik een gratis upgrade kreeg. Maar minder mooi, dat ik de plek moeilijk kon vinde

Nu was men daar ook aan het werk en mocht niet inrijden van een regelaar, terwijl ik daar uiteindelijk wél in moest. 3 keer verkeerd gereden en gewezen. Navigatie had het uiteindelijk wel goed. Verder tevreden

Prima geregeld duidelijk beschreven

We konden het goed vinden de looptijd viel mee

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven