Correct geregeld

Correct geregeld.... veiligheid primeert....geraakte niet buiten maar op dat moment met een simpel telefoon was het opgelost....top ..

Perfect geregeld, alles netjes op tijd en dienstverlenend

De plekken zijn wel krapjes

Poort ging niet open bij in en uitrijden. Moest daarvoor bellen.

Gmakkelijk reserveren via internet

:ParkeerplaatsP22 ligt perfect dichtbij terminal Eindhoven Airport

locatie, automatisering, georganiseerd, kwaliteit

boek, arriveer, parkeer, en een fijne vlucht...dat zijn de gedachten wanneer ik bij Park & Fly mijn auto achterlaat

Veilig, makkelijk en goede communicatie!

Fijne parking op loopafstand van het vliegvleld. Na onverwacht langer verblijf in het buitenland, heb ik door een zeer vlotte communicatie met Park & Fly via de mail de parking kunnen verlengen.

Prima service, de valetparking voor mij niet speciaal nodig, sinds vertrekhal en parking naast elkaar liggen !

In orde

Vlot bereikbaar. Poortje opende niet, maar snel iemand aan de lijn die vanop afstand kon helpen. Uitrijden hetzelfde, poortje opende niet (bij andere wagens trouwens wel) voor mij. Opnieuw heel snel iemand aan die lijn die kon helpen. Al bij al alles in orde dus!

Dicht bij de luchthaven - makkelijke toegang

Dichtbij en makkelijke toegang. alles gaat automatisch als je je nrplaat invoert

Goede communicatie en service

Ik had mijn kenteken niet goed ingevuld. Ik heb dit kenbaar gemaild per e-mail en binnen een kwartier was het aangepast. Kortom deze service is aan te bevelen

snel en adequaat geregeld

eenvoudig via internet te regelen. dicht bij luchthaven

Top geregeld

Lekker dicht bij de vertrekhal op het vliegveld .

Snel en makkelijk

Tot nu toe 1 van de fijnste parkeerplaatsen om te reserveren. Het gaat snel, makkelijk en aankomst precies hetzelfde dankzij de autoplaat herkenning.

Alles goed, snel en uitstekend geregeld

Prima parkeerplaats

Een minpuntje in het donker moesten we zoeken naar de uitgang

Erg goede service en alles loopt gemakkelijk

Erg makkelijk een parkeerplek regelen naast vliegveld Eindhoven. Hek gaat vanzelf op op kenteken herkenning, en zelfs toen ik deze spontaan de dag van te voren moest veranderen wegens een andere auto, was het na een belletje zo geregeld!

Super geregeld!

Bij afleveren stond iemand klaar om mijn auto in te nemen en bij ophalen was er ook binnen no-time iemand om de auto weer terug te geven. Top geregeld!

Top en simpel

Makkelijk en super dichtbij de ingang.

goed geregeld

goed geregeld.

Goede side prijs ok .

Wegbrengen een feestje, ophalen een ramp

Hoi. Bij het ophalen op RTM kon de chauffeur de auto niet voorzetten omdat hij de Tesla niet open kreeg, daarna kreeg hij hem niet gestart omdat hij de pincode niet had (die hadden we wel gegeven aan de chauffeur bij wegbrengen en stond op het formulier). Hierdoor hebben we 20 minuten moeten wachten. En dat is geen valet parking. Jammer, want bij wegbrengen was het top en de vorige keer ook.. Hopelijk een incident.

Makkelijk en snel

Online reserveren ging makkelijk, parkeerplaats is vlak bij het vliegveld Eindhoven, een minuut of 5 lopen. Toegang en uitrijden met kenteken herkenning werkt vlekkeloos. Parkeerplekken zouden van mij iets groter mogen. Ik heb niet gekeken naar de prijs tov andere parkeer gelegenheden. Dus geen beoordeling over de parkeerkosten.

Super goed

Heel vriendelijke personeel hulpzaam! Ik zal altijd met volle vertrouwen jullie me auto overlaten wanneer ik moet reizen naar buitenland! Super bedankt voor jullie service. Groetjes, Nez

Dichtbij terminal en alles wordt goed aangegeven

Service en het regelen geen enkel probleem. Ook erg vriendelijk zelfs om 5.30 ‘Smorgens.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven