Goede ervaringen ondanks een zeer onaangename verrassing.
Betreft ordernummer EG9G3SZ en oplopend nummer 103072
Bij terugkomst op het vliegveld Rotterdam den Haag bleek dat de dienst doende mederwerker de sleutel van de auto in de liftschacht had laten vallen. Er was van alles gedaan om een liftmonteur daar te krijgen zodat ik kon vertrekken maar helaas was dat niet gelukt.
Er werdt een voorstel gedaan om mij naar huis te brengen en de auto later wanneer de sleutel uit de put was na te brengen, hoe vervelend ook ben ik daar mee akkoord gegaan.
Je zit de dag erna wel zonder auto waarschijnlijk, maar het bwas ook overmacht deze situatie.
Na een klein deel van de rit werdt de jongen gebeld door zijn baas of ik het goed vondt om om te keren en terug naar de luchthaven te rijden, want de monteur zou daar in 45 minuten kunnen zijn.
Voor mij was dit ondanks de vertraging een betere oplossing omdat ik dan wel weer gelijk over mijn auto kon beschikken.
Als compensatie zouden we bij een eventuele volgende boeking dan een korting krijgen op de parkeerkosten.
Hebben bij het hotel keurig wat te drinken en een snack aangeboden gekregen, en na de 45 minuten was de monteur er en kon ik de thuisreis aanvaarden.
Daarna niets meer gehoord over hoe we dit bij een eventuele volgende boeking kunnen regelen, het zou een beter gevoel geven als er een deel van de betaalde parkeerkosten terug betaald zouden worden.
Ondanks dat ik het keurig opgelost vindt gezien de mogelijkheden en daarover zeker niet wil klagen, zou het Park & Fly sieren om daar eens over na te denken.
Met vriendelijke groet,
CH van Wolfswinkel