Handig en snel

Handig en snel,

goede ligging

Alles was in orde

Aanrijroute vervelend. Je moet er vd andere kant in dan dat staat aangegeven

Bij reservering een plaats buiten gereserveerd. Zeer verrassend was het dat wij hem ook binnen neer konden zetten.

Prima en zeer gemakkelijk

Fijne website, goede parkeerplaatsen en zonder problemen een wijziging aan te brengen in de reservering.

Prima geregeld en vlakbij luchthaven

Eenvoudig geboekt, vlakbij vliegveld

altijd prima verzorgd

Gemakkelijk te boeken en bij annulering keurig restitutie van het geld.

Goede ervaringen ondanks een zeer onaangename verrassing.

Betreft ordernummer EG9G3SZ en oplopend nummer 103072 Bij terugkomst op het vliegveld Rotterdam den Haag bleek dat de dienst doende mederwerker de sleutel van de auto in de liftschacht had laten vallen. Er was van alles gedaan om een liftmonteur daar te krijgen zodat ik kon vertrekken maar helaas was dat niet gelukt. Er werdt een voorstel gedaan om mij naar huis te brengen en de auto later wanneer de sleutel uit de put was na te brengen, hoe vervelend ook ben ik daar mee akkoord gegaan. Je zit de dag erna wel zonder auto waarschijnlijk, maar het bwas ook overmacht deze situatie. Na een klein deel van de rit werdt de jongen gebeld door zijn baas of ik het goed vondt om om te keren en terug naar de luchthaven te rijden, want de monteur zou daar in 45 minuten kunnen zijn. Voor mij was dit ondanks de vertraging een betere oplossing omdat ik dan wel weer gelijk over mijn auto kon beschikken. Als compensatie zouden we bij een eventuele volgende boeking dan een korting krijgen op de parkeerkosten. Hebben bij het hotel keurig wat te drinken en een snack aangeboden gekregen, en na de 45 minuten was de monteur er en kon ik de thuisreis aanvaarden. Daarna niets meer gehoord over hoe we dit bij een eventuele volgende boeking kunnen regelen, het zou een beter gevoel geven als er een deel van de betaalde parkeerkosten terug betaald zouden worden. Ondanks dat ik het keurig opgelost vindt gezien de mogelijkheden en daarover zeker niet wil klagen, zou het Park & Fly sieren om daar eens over na te denken. Met vriendelijke groet, CH van Wolfswinkel

ok goede parking

binnen en buiten, niks probleem

Perfect plaats om te parkeren

Perfect gelegen parkeerplaats

Goed, snel en dichtbij

Altijd in orde

Nooit problemen

Perfecte aflever en ophaalplek (Rotterdam AirPort)

Ontzettend aardige mensen en perfecte aflever en ophaalplek. Het zou werkelijk helemaal uitstekend zijn als het iets goedkoper zou zijn.

makkelijke parkingplaats niet ver van de luchthaven

Bij het uitrijden ervaar ik wel altijd problemen...

Helemaal top mede door gratis upgrade.

Duidelijke site zodat he weet wat je kunt verwachten. Slagboom bediening op kenteken werkte prima. En nog gratis upgrade gehad naar parkeerplaats dicht bij entree.

Perfect geregeld incl.gratis update naar betere plek

Vlekkeloos

vooraf boeken, parkeerterrein oprijden en afrijden: slagboom gaat open.

Perfect geregeld

Dichtbij het vliegveld, vlot in- en uitrijden! Wij zullen hier zeker vaker gebruik van maken

Mobian reageert niet op verzoek om restitutie

Op advies van Park&Fly heb ik ook gemaild naar Mobian omdat ik per ongeluk een verkeerde week had geboekt . Heb dit nu drie keer gedaan. Mobian reageert op geen enkele manier (en ook niet binnen de beloofde 3-5 dagen) op verzoek om restitutie, behalve met automatische ontvangstbevestigingen. Geeft weinig vertrouwen.

Mooi dichtbij het vliegveld

Top, alleen Google maps kon het niet vinden

Alles duidelijk en goed geregeld.

Mijn ervaring was exact wat je verwacht bij het huren van een tijdelijke parkeerplaats.

Er is niets bijzonders gebeurd, vlotte toegang tot de parkeerplaatsen.

Fijn

Ideaal, dicht bij het vliegveld en het parkeren ging soepel

Een dag voor vertrek kregen we een telefoontje dat onze parkeerplek gratis een upgrade kon krijgen. In plaats van 13 minuten lopen nog maar 2 minuten van de terminal vandaan. Geweldig dus! Verder duidelijke communicatie en doordat we flexibel parkeren hadden aangezet, was eventueel wijzigen tussentijds gratis. Zeker een aanbeveling voor iedereen die boekt.

Te ver van de hal.

We hadden harde regen toen we naar de auto liepen. Dan is de parkeerplaats echt te ver weg Een bus die je brengt zou fijn zijn

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven