Erg makkelijk

Boeken ging erg makkelijk. Ik kreeg updates via whatsapp en per mail. Instructies voor het parkeren waren duidelijk. Eenmaal op de parkeerplaats ging het ook goed. Met de qr code scannen ging de poort open. Er waren genoeg parkeerplaatsen. Sommigen met grote auto’s stonden dubbel geparkeerd, dat was wat minder maar gelukkig waren we niet in het hoogseizoen dus was er nog elders plek. Ook het ophalen ging prima, de poort open. Auto pakken en weer weg.

Snel en duidelijk

Goed te boeken, aankomen en parkeren. Prima dus

Super en makkelijk.

Super en makkelijk.

Gemak dient de mens

Super handig maar wel duur

Perfect geregeld

Duidelijk instructies via de app en op een prima loopafstand, net lekker na het vliegen

Parekeren op Weeze gaat fantastisch

Online resereveren werkt perfect. Op kenteken in- en uitrijden werkt ook perfect. Loopafstand is prima. Niet te druk of onoverzichtelijk zoals bij Schiphol. Wij vliegen juist om het parkeren vanaf Weeze.

Goede parkeerplek alles ging perfect paar minuten lopen en de prijs was ook goed Volgende keer weer

Lekker snel

Geen gedoe en snel weer op weg

Aankomen parkeren, vliegen, terug en auto ophalen: in één moeite en snel gedaan

Makkelijk parkeren. Makkelijk naar vliegveld en terugkomend ook allemaal snel Enige Minpuntje was dat adres volgens de whatsapp melding net even iets anders was

Prima en makkelijk te regelen

Prima aangegeven allemaal

Heel goed geregeld!

Wanneer ik vanuit Eindhoven vlieg maak ik altijd gebruik van Park & Fly. De informatie is altijd heel goed geregeld en wordt ieder jaar uitgebreid. Bij binnenkomst scannen, bij vertrek gaat de poort open zonder iets te hoeven doen. Kortom heel relaxed!

Prima parkeerplek

Prima parkeerplek heel dicht bij de vertrek en aankomst hal. . Alleen jammer dat kentekenherkennig in mijn geval niet werkte waardoor ik moest bellen om de slagboom open te krijgen . Ging overigens heel snel door vriendelijk personeel en ik had een uur vertraging bij terugkomst waar ook niet moeilijk over werd gedaan

Makkelijk

Eenvoudig en snel te regelen ,om zorgeloos te parkeren

Convenient

I am satisfied with service

Makkelijk snel en eenvoudig

Vooral de service via whatsapp is heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk! Top!

Alles netjes volgens afspraak

Niet hoeven wachten bij vertrek en aankomst. een plek makkelijk te vinden voor afgeven en in ontvangst nemen. Top service

Super goed geregeld!

Makkelijk te boeken online . Via app houden ze contact met je. Kregen ook nog een gratis upgrade naar een nog betere parkeerplaats(dichtbij het vliegveld) Dus zeker voor herhaling vatbaar.

gewoon goed

Loop afstand naar terminal is niet erg lang Is eigenlijk vlakbij lang parkeren ,dus Echt goed te doen

Lekker dichtbij het vliegveld!

Grote parkeerplaats met genoeg plaats en lekker dichtbij het vliegveld (loopafstand).

Parkeren in Eindhoven

Eenvoudig auto parkeren en weer ophalen met duidelijke instructies. Lekker dichtbij.

Gemakkelijk & comfortabel

Ligt om de hoek van de vertrekhal wat erg confortabel is. je rijd het terrein gemakkelijk op. Zoekt en plek naar keus en loopt vervolgens in 5 minuten naar de vertrekhal ( gehele terrein is afgesloten door hek werk) qua prijs mag het wel iets naar beneden.. het is tenslotte maar een voorwerp stationeren fysiek onbeheerd.

Prima geregeld!

Lekker dichtbij het vliegveld, goed toegankelijk en nog enigszins betaalbaar

Prima parkeeroplossing!

Prima parkeeroplossing!