Heel gemakkelijk.

Van tevoren al een plekje reserveren. Binnen- en uitrijden op kenteken.

Prima geregeld, lekker dichtbij en niet te duur

Mooi dat het met kentekenherkenning werkt, makkelijk parkeren, lekker dichtbij het vliegveld en ook makkelijk weer wegrijden.

Alles super vlot.

Gemakkelijk te boeken en eenvoudig in en uitrijden

Helaas 25 Euro extra betaald omdat ik op de dag zelf pas geboekt heb.

Uitstekend.

Gemakkelijk en snel

Via een camera wordt je nummerplaat gechecked en zo gaat de poort open net hetzelfde bij het buitenrijden. Op nog geen 5min wandelen van de luchthaven.

Alles was prima geregeld.

Alles was prima geregeld. Ik zou volgende keer weer de diensten van Park&Fly heel graag gebruiken.

Xx

Xx

Prima stalling op prettige afstand van de terminal.

Bij de reservering online was betaling lastig. Het was onduidelijk of de betaling en dus reservering was gelukt. Telefonische bereikbaarheid om navraag te doen was zeer lastig en is niet gelukt. Nieuwe reservering en betaling lukte daarna wel. Verder is de loopafstand naar de terminal op 1 minuut wat te laag aangegeven. Eerder 2-3 minuten, goed te doen. Prima parkeerplaatsen en prijs is laag vergeleken met bijvoorbeeld P3.

Prima parkeerplaats

Goed geregeld

Heel goede parkeerplaatsen

Snel te boeken en komen afspraken na.

P22 is een goede parkeerplek, vlak bij de terminal

Prima parkeerplek

Goed verzorgd en duidelijk, zowel vóór als na de reis.

Heldere mailuitleg vooraf en afsluitende mail na de reis. Parkeerplek bevindt zich achter slagbomen hetgeen geruststellend gevoel geeft.

Top geregeld

Zowel bij aankomst en vertrek staat er al iemand op je te wachten

Prima ervaring heel gemakkelijk dus klan0tvriendelijk

Fijn geregeld!

Bij aankomst stond de chauffeur al klaar en nam de auto in. Bij terugkomst een belletje naar P&F en binnen 5 minuten was de chauffeur er met de auto.

Ging zeer vlot en snel

Boeken en betalen ging makkelijk. Bij aankomst ging de bareel automatisch omhoog zonder dat ik de code moest scannen. Nummerplaatherkenning. Alsook bij het buitenrijden.

Goed en snel

Duidelijk en te betalen

Slechte aanwijzingen om opnieuw locatie te komen

Slechte aanwijzingen om opnieuw locatie te komen

Snel, duidelijk en lekker dichtbij.

De parkeerplaats was snel geregeld, de prijs was netjes, de kentekenherkenning werkte prima en binnen 5 minuten ben je op de luchthaven.

Gewoon hoed

Alles was handig en gemakkelijk.

Prima geregeld !!

Makkelijker kan het niet, kenteken registreren en alles is geregeld!!

slecht

Mijn auto BMW x3 met kenteken TF-063-Gheb ik op woensdag 15 februari 2023 voor Fletcher Hotel afgeleverd, en ook weer opgehaald voor het Fletcher Hotel, hij stond achter paaltjes geparkeerd zodat je er niet mee weg kon rijden, er is de eerste dag 12 km mee gereden, (volgens mijn BMW app) en later ook aan de km stand in de auto, hoe kan dit ? Waar hebben jullie mijn auto voor gebruikt ? Moesten jullie een lunchpakketje ophalen ofzo ? Dit kan toch niet, ik verwacht hier uitleg voor. R.M.van der Hoeven Bovenkerkseweg 76 2821 XX Stolwijk tel: 0651903060 E-mail: [email protected]

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven