Altijd vriendelijk te woord gestaan

Betrouwbaar en lekker dichtbij de luchthaven. Zijn persoonlijk in de communicatie.

Alles volgens afspraak , prima geregeld

Alles volgens afspraak , prima geregeld

Prima, lekker dichtbij het vliegveld.

Minpuntje voor alleengaande reiziger bij aankomst laat in de avond/nacht: terrein is uitgestorven. Lijkt wat shabby. Volgende keer zal ik rekening houden met aankomst bij daglicht.

Perfect met ruime in-en - uitrij tijden en nummer plaat herkenning.

Positief

Perfect geregeld voor herhaling vatbaar

Top geregeld

Alles verliep soepel. Vriendelijk personeel, lekker dichtbij vertrekhal

Lekker makkelijk

Lekker makkelijk gewoon doorrijden parkeren en paar klein stukje lopen. Super fijn met kenteken herkenning

Erg gemakkelijk en goed

Makkelijk te boeken en top service

Top!!

2 dagen voor aankomst werd ik gebeld of ik kostenloos een upgrade wilde naar P22 in Eindhoven, nog dichter bij de vertrekhal. Geweldig!

Alles perfect, vlotte service

Vlot bereikbare parking, beveiligde toegang met QR-code. Goede tarieven en parkeerterrein voorzien van camera's. Sleutel zelf bijhouden. Dicht bij de luchthaven (vijf à tien minuten stappen).

Heel fijn en dichtbij

Snel en genoeg ruimte

Erg rommelig en onoverzichtelijk om je parkeerplek terug te vinden

Wij hadden geparkeerd op P21. O de heenweg prima te vinden met navigatie. Maar als je in het pikkedonker terug komt is het vanaf het vliegveld heel moeilijk terug te vinden. We hebben lang moeten zoeken. Ik zou willen aanbevelen dat er bij de uitgang duidelijke aanwijzingen komen naar alle parkeergelegenheden.

Alles perfect verlopen

Kort bij de luchthaven Vlotte automatische bediening bij in en uitrijden

Prima parkeer plaats

Prima parkeer plaats. Mooi ruim en voldoende lege parkeer plekken. Alleen wat prijzig.

Prima parkeerplaats

Goed geregeld. Door wegwerkzaamheden, wat lastig te vinden.

Wij hebben gebruik gemaakt van Park & Fly in Rotterdam. Het liep gesmeerd. De auto werd opgehaald en bij terugkeer op de afgesproken plek neergezet zodra we gebeld hadden bij de bagageband. Alles op heel korte loopafstand van het vliegveld. Heel tevreden en voor herhaling vatbaar.

Topbedrijf

Aardig, bereikbaar en ook nog eens met je mee willen denken als blijkt dat je terugvlucht op de verkeerde luchthaven aankomt. Complimenten!

Netjes een whatsapp bij de dag voor vertrek, goed contact tijdens het afleveren. en ook met ophalen. ze houden netjes jou vluchtschema in de gaten. geen zorgen om gehad. Zeer goede prijs/kwaliteit/service Ga zo door !!

Makkelijk dichtbij

Goed geregeld. Makkelijk te reserveren en simpel de tijden aan te passen. Nadeel P24 stond slecht aangegeven. Hebben even moeten zoeken.

Hele goede service!

Prima parkeerplek

Prima parkeerterrein, 5 minuten loopafstand van de luchthaven. Geen gezoek met sleutels afgeven en prima prijs!

Very good parking

Good

Perfect geregeld

Slagboom opende toen we aankwamen en opende ook direct weer bij wegrijden. Op de parkeerplaats waren voldoende vrije plaatsen

Alles prima geregeld

Alles uitstekend geregeld