Eenvoudig, goed bereikbaar en dicht bij de vertrekhal.

Eenvoudig, goed bereikbaar en dicht bij de vertrekhal.

Onverwachts goed

Onverwachts goed.

Prima zoals altijd!

Simpel en snel. Wij kiezen jullie al jaren.

Ruime plaatsen en dicht bij het vliegveld

Goede ervaring.

Perfect geregeld

Je betaalt van tevoren online, komt er aan je kenteken wordt automatisch gescand en wanneer je terug bent kan je ook zo op dezelfde manier weer uit. Ik zou het zeker nog een keertje doen

Prima geregeld

Reserveren was snel gebeurd, top locatie, echt maar 7 of 8 minuten lopen. Prima parkeerplekken (ook niet geheel onbelangrijk).

Xxxxx

Xxxxx

top

Alles prima behalve de werkelijke afstand.

De minuut wandelen bleken er uiteindelijk een 5-tal te zijn. Je ziet de ingang maar moet helemaal rond door het geplaatste hekwerk. Voor de rest alles prima.

Prima parkeerplek.

5 min lopen vanaf de vertrekhal. Slagbomen gaan vanzelf open bij aankomst en vertrek. Geen gedoe met kaartjes of codes. Volgende keer komen we weer.

Makkelijk parkeren

Super makkelijk, kentekenherkenning, vlakbij de vertrekhal!

perfect

ik de parking van 30 juni tem 14 juli weer willen huren wat zou mij dat kosten. dank u

Handige manier om betaalbaar te parkeren.

Zorgeloze en betaalbare ervaring.

Perfecte locatie op loopafstand van de luchthaven.

Super parkeerplek.

Het was voor een weekend vrijdag tot zondag. Goeie prijs kwaliteit. Auto vind het prima om daar te staan haha. Dichtbij de vliegveld P22. Zouden zo er weer voor kiezen

Erg praktisch

Erg goed bevallen

perfect geregeld. Goede locatie.

Al jaren erg tevreden. Erg handig nu met de kentekenherkenning.

Gemakkelijk te boeken, inrijden, parkeren en uitrijden.

Prijs/kwaliteit is top

Supereenvoudig te reserveren en met kentekenherkenning comfortabel in en uit. Prijstechnisch zeer concurrerend.

Prima gereld.

Prima geregeld zowel bij aankomst als vertrek. Perfecte ligging.

Goed geregeld

Parkeren op 50 meter waar je auto wordt opgehaald. Bij terugkomst stond de auto al klaar op dezelfde plaats. Fantastisch geregeld!!

Aanraden

Super gemakkelijk en dichterbij de terminal en niet duur.

Prima service goed tebereiken

Snel en makkelijk op internet

Goet te vinden snel geregeld 5 min lopen

Geweldig, snel en soepel bij de vliegveld.

Alles is naar mijn zin gegaan. Het enige is dat Park & Fly moet werkzaamheden rondom parkeerplekken updaten en aangegeven als een aanmelding. Want mijn loopafstand was ineens 10 ipv 1 min. Heb ik nog geluk gehad dat het niet regende. Met 4 koffers is deze tijd nog verdubbeld. Maar ik zal elke keer Park ? Fly diensten gebruiken, eenvoudiger en goedkoper dan met OV

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven