Gebruiksvriendelijk

Overzichtelijk, ruim en dichtbij

Prima te vinden, makkelijk te boeken via de site. Dichtbij, ruim en overzichtelijk

Makkelijk en dichtbij

Makkelijk en dichtbij en genoeg ruimte

Prima parkeren

Prima plek. Onhandig was dat de boom niet automatisch open ging op nummerbord bij zowel in als uitrijden. Snel belletje was voldoende en werd erg vriendelijk geholpen.

Veilig te weten dat mijn auto op een beschermde plaats staat tijdens mijn vakantie

Zie bovenstaande

Alles prima geregeld

Dichtbij het vliegveld en prima verzorgde parkeerplaatsen

Prima parkeerplaats op loopafstand.

Goedkope en makkelijk te reserveren parking op loopafstand.

Efficiënt

Snel geboekt, duidelijke informatie, efficiënt parkeren en weer weg na de reis

Snel en correcte sleuteloverdracht

Prima geregeld

In- en uitrijden ging vlot, locatie vlak bij vertrekhal. Niets op aan te merken.

Prima ervaring

Perfect geregeld en op kleine wandel afstand vliegveld.

zeer vlotte service

Poort ging niet open bij het vertrekken maar medewerker aan de telefoon loste dit direct op vanop afstand zodat we konden buiten rijden

Handige parkeerplaats

Bij in-uitrijden herkent de slagboom mijn auto al en gaat gelijk voor mij open. Het zou handig zijn om bij de parkeerplaats met een bord aan te geven welke richting je moet uitlopen om op het vliegveld te komen.

Erg praktisch wel wat duur

Erg praktisch maar wel prijzig

Slagboom werkte niet op kenteken

Met het er in rijden werkten de kenteken lezer niet en het met er uit rijden ook weer niet. Na even bellen hebben ze bijden keren depoort weer open gedaan van afstand. De telefoon nisten zij al komt mee voor. We waren met twee auto' s bijden zelfde probleem. Verder lekker dicht bij vliegveld en goed afgesloten terein.

Prima geregeld

Zeer goede ervaring

Goed geregeld en op loop afstand van de luchthaven.

Alles is prima online te regelen, en is allemaal ter plekke inorde

Is allemaal goed te doen bij park en fly

Vriendelijk/duidelijk

Komen afspraak na,

top

Goedkoop en dichtbij

Mijn enige min puntje is dat de parkeerplaats niet duidelijk staat aangegeven. Als ik de tomtom volg kwam ik bij P4 uit. We moesten een klein stukje terug.

Super bedrijf

Na de vakantie zag ik tot mijn schrik een blauwe zak over mijn achterdeur ruit gespannen! Eerste gedachte was dat er een ruit ingeslagen was. Maar wat bleek de ruit zat er gewoon nog in,waarschijnlijk op het verkeerde knopje gedrukt! Maar Park en Fly had er keurig een zak omheen gespannen. Dat is toch super!!

Dichtbij, maar…

P22 bij vliegveld Eindhoven geboekt, inderdaad vlakbij zoals vermeld. De parkeerplaats konden we meteen oprijden en de auto snel geparkeerd. De terugkomst was minder. We reden naar de hefboom en er gebeurde niks… Nog een keer vooruit en achteruit rijden om misschien beter in het zicht van de camera te komen, maar hij bleef naar beneden. Dan maar het nummer bellen wat er staat. Het duurde al lang voordat er opgenomen wordt en ik werd in de wacht gezet. Al met al heeft het 15 minuten gekost om van de parkeerplaats af te komen. Dat is niet wat ik wil als ik terugkom van vakantie.

Prima plek

Zoals een parkeerplaats hoort te zijn: makkelijk bereikbaar, voldoende plek en op loopafstand

prima gegaan.

goede ervaring alles was duidelijk en de auto was in goede staat toen het opgehaald werd.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven