snel boeking

Ik moest niet veel tijd spenderen om een boeking te maken. De site is gemakkelijk toegankelijk en duidelijk. Ik vind enkel jammer dat er geen promotie zijn voor de vaste klanten.

simpeler kan het niet

letterlijk park en fly

Goedkoop en vlakbij

Intussen mijn vaste parking in Eindhoven , jammer dat er geen nummerplaat herkenning is bij het binnenrijden maar ik ben verwend zeker ;-)

Te veel technische problemen

Bij boeken via website volgende problemen : - QR-shortcut werkte niet - betalingsmodule Bancontact werkte niet : app kon niet geaktiveerd worden na doorlopen reserveringsproces - WEL positief : zowat de enige parking die na sluitingstijd nog toegankelijk is in de buurt EN uiteindelijk via credit card kunnen betalen (met enkel CVC-code, dus gelukkig ZONDER allerlei verificatie-toestanden) Bij vertrek : werkte de nr-plaat herkenning niet, zodat uiteindelijk via telefoon manueel geopend moest worden

alles in orde

helaas niet goede ervaring

Helaas ik konde niet binnen van parking komen. direct bel en email gestuurd. geen antwoord ontvangen

Lekker dichtbij,

Perfecte parking

Dicht bij de entree van het vliegveld en alles is soepel verlopen

Super ,goede service

Alles zeer goed geregeld en super gemakkelijk. 5min wandelen vd vlieghaven

Prima, vriendelijke service en heel erg netjes

Na

Goede parkeerplaats dichtbij AirPort. Niet te duur. Toen we weer eruit gingen was het hek kapot. Even een belletje met een vriendelijke medewerkster en de poort werd geopend. Voor herhaling vatbaar!

Prima parking

Jammer dat ik niet uit kon rijden en moest bellen

Prima parkeerplek

Makkelijk reserveren, in- en uitrijden via kentekenherkenning. Lekker dichtbij luchthaven.

Goed bereikbaar en prima parkeren op loopafstand!

Heel makkelijk te reserveren. Zeker de volgende keer weer.

Prima bereikbaar en dichtbij vertrekhal

Prima bereikbaar en dichtbij vertrekhal

Prima,

Goed geregeld

Parkeergemak

P22 ligt echt naast de vertrekhal. In-en uitparkeren middels kentekenherkenning. Voldoende parkeerruimte. Top!

Fantastisch !

In een woord fantastisch. Alles klopt en ze zijn perfect op tijd en goed bereikbaar

Alles vlot verlopen

Prima,

maar de toegang naar de luchthaven is door alle werkzaamheden onoverzichtelijk en niet comfortabel. Ten gevolge daarvan is de prijs/kwaliteitverhouding een beetje zoek. Op dit moment zou ik deze mogelijkheid niet aan bevelen.

Alles was top met in en uitrijden

Goed bereikbaar en makkelijk. Vriendelijke service bij probleem.

Super service!

Parkeerplaats geboekt gaat allemaal heel simpel en duidelijk. Helaas niet kunnen vliegen en daardoor in plaats van 4 dagen maar 1,5 uur geparkeerd. Een mail gestuurd of ik mijn geld zou terug kunnen krijgen. Snelle reactie op de mail en mijn geld dezelfde dag terug gehad.

Geweldig dichtbij luchthaven en veilig parkeren

Heel handig en praktisch met een top prijs/kwaliteit verhouding.

Super fijne parkeerplaats. Makkelijk te vinden en op prima loopafstand van het vliegveld. Bij aankomst gaat de slagboom vanzelf open en dat geldt ook voor je vertrek. Prima geregeld dus!

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven