Unkomplizierte Lösung schnell gefunden

Wir nutzen bei jedem Flug von Eindhoven den Service von Park & Fly. Dieses Mal gab es bei uns folgende Probleme, wir mussten unseren Hinflug verschieben und unser Rückflug wurde gecancelt. In beiden Fällen war die Kommunikation problemlos und schnelle Lösungen wurden gefunden. Dafür ein großes Dankeschön! Die automatische Kennzeichen-Erkennung hat super funktioniert.

Perfect!

Snel en eenvoudig geregeld

Eenvoudig te bereiken, hek opent zich automatisch na kentekenherkenning, auto’s staan schots en scheef geparkeerd, het is best nog wel een stukje lopen naar de entree van de luchthaven, je moet deels op de openbare weg lopen door het ontbreken van een trottoir.

Keurig geregeld, dichtbij de vertrekhal!

Keurig verlegd op kenteken naar binnen, geen code in hoeven typen maar een blijk van herkenning op kenteken van je auto! Bij terugkomst stond alleen wel het loopdeurtje op een kier, dus zonder code te betreden voelde net even niet als ‘achter slot en grendel’ parkeren. Verder top!

zeer gemakkelijk en kort bij de luchthaven

alles vlot verlopen,alleen bij uitrijden ging de poort niet onmiddelijk open na een paar keer herplaatsen van de wagen dan toch gelukt zal zeker terug boeken bij een volgende vlucht

Alles respect Notitie...prijs stijging is wel wat een punt

Het was goed

goede telefonische ruggespraak

Bij mijn reservering voor Eindhoven airport vroeg men om een terugreis datum. Deze kon ik niet geven, daar deze niet bekend was. reserveren voor onbepaalde tijd bleek niet mogelijk. Bij niet vermelden van retourdatum werd alleen een 2daagse reservering beschikbaar. na mail/telefonisch overleg is het keurig afgehandeld. Misschien is een optie reserveren voor nog onbepaalde tijd een mogelijkheid.

Ben tevreden

Dicht bij Terminal en niet duur.

Was voor ons de tweede keer dat we van deze parking gebruik maakten.

top

top

U kunt echter nog wel een verbetering aanbrengen. Ik probeerde bij het uitrijden door dezelfde slagboom te gaan, echter het uitrijden was alleen mogenlijk bij een slagboom verderop. Ik werd geholpen door 2 dames met deze aanwijzing. Zelf zag ik geen indicatie dat ik door deze slagboom niet zou kunnen uitrijden. Handig zou zijn dat u een bordje met slagboom uitgang en een pijl daaronder ophangt aan de binnenkant van de inrij slagboom. Mbg Bert

Hartstikke makkelijk parkeren

Dicht bij vertrek en aankomst in Eindhoven op kenteken gaat slagboom omhoog plaatsje zoeken en binnen 5 min in vertrekhal. Ook bij uitrijden makkelijk echte aanrader.

Makkelijk bereikbaar

Makkelijk toegankelijk dmv kentekenscan en binnen een paar minuten lopen bij de vertrekhal

Niet heel goed

Toen ik aan kwam ging de poort niet open maar stond wel in het blauwe bak. We moesten iemand bellen om hem open te maken. Toen we eruit wilde hadden we precies het zelfde hij wilde niet open en we moesten weer iemand bellen. Er zat niks op mijn kenteken dus hij kon gwn gelezen worden.

Makkelijk, snel, simpel en veilig

Goede ervaring met Park & Fly meerdere keren gebruik vsn grmaakt. Kenteken herkenning wel zo makkelijk. Zonder gedoe van codes en scannen in en uit. Volgende keer weer Park & Fly voor mij

Zonder problemen

Met andere auto geparkeerd dit op laatste momement door kunnen geven. Maar het was geregeld

Automatische nummerplaatherkenning werkte niet dus de poort ging niet open bij aankomst en vertrek (waarschijnlijk door de sneeuwval). Klantenservice snel bereikbaar en direct geholpen. Goede service!

Niet al te prijzig en op korte afstand van de ingang van het vliegveld.

Geen service, goede lokatie

Geen service Opening poorten via telefoonnummer, niet via kenteken. Duurt dus langer. Tijdens in en uit rijden. Wel dichtbij vliegveld. Redelijk tarief. Niet echt goedkoop.

Door wegblokkade niet te vinden

Er was een niet gecommuniceerde wegblokkade waardoor we rondjes hebben gereden voor we de wegblokkade durfden te passeren. Erg stressvol als je de parkeerplek wil vinden voor je vlucht vertrekt.

Prima parkeer plaats op 5 minuten lopen van terminal

Prima parkeer plaats op 5 minuten lopen van terminal

goede service, fijn dat kenttekenherkenning werkt

goede service, fijn dat kenttekenherkenning werkt

Easy and Convenient but Open parking

Booking and parking was very convenient but the car had to be parked in open. The website mentioned it is a closed parking. Unfortunately it snowed during those parking days and it was very difficult to open and get the car out .

Verliep vlot

Boeking verloopt zeer vlot, communicatie via mail is duidelijk. Bij vertrek ging de bareel niet open. Naar servicenummer gebeld. Was wel even wachten op behandeling maar dan was het probleem wel snel opgelost.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven