Betrouwbaar, vriendelijk en supermakkelijk

Het was ontzettend prettig dat 's ochtends heel vroeg mijn auto werd opgehaald en 's avonds laat alweer voor me klaar stond. Topservice!

Wij hadden prech dat het had gesneeuwd, dus moesten door de sneeuw met de bagage, maar viel al bij al mee. Bareel in terugkomen werkte niet, maar een vriendelijke dame heeft ons telefonisch geholpen en konden via inrit buiten

4 dagen blijven

alles automatisch en zonder problemen, veel ruimte en dicht bij de terminal.

Super service

Ik had een parkeerplek wat verder van het vliegveld maar werd gebeld voor een gratis upgrade naar een parkeerplek dichterbij! De parkeerplaats was goed te bereiken met de auto.

Makkelijk en dichtbij het vliegveld

Ik werd gebeld of ik een gratis upgrade zou willen, dit betekende dichterbij het vliegveld dus minder ver lopen met een zware tas. Dus ik ben zeer te vrede met deze service.

Alles ging vlot en soepel, werd ltr nog gebeld met de medeling dat ze een plekje vrij hadden nog dichter bij het luchthaven dan degene die ik geboekt had. Hoefde niets extra te betalen. Dit was op 2 minuten lopen. Auto staat veilig op afgesloten terrein.

Niet te ver van de luchthaven en goed service. Heel blij ermee.

Het is prima geregeld als je aankomt staat er netjes iemand die de auto parkeren en als je terugkomt staat wederom de auto op je te wachten

Goed en makkelijk te vinden

Makkelijk te vinden. Afstand tot vliegveld valt reuze mee Bij inrijden geen problemen nummerplaat herkenning werkte goed en ruimte genoeg om te parkeren.

gewoon oke

prima, duidelijke aanwijzing, ook met sneeuw en ijs werkt de slagboom

prima geregeld, zeer tevreden!

Het was voor ons de eerste keer en is prima gegaan. Wij vroegen ons wel af wat je bij de grote kast bij inrijden zou moeten doen. Niet duidelijk of we ergens de QR code moesten scannen en toen ging de boom al open op kenteken. Ook vroegen we ons af of we de QR code nodig zouden hebben bij het terugkomen. Wij kwamen overdag terug en het looppoortje was open. Geen idee of dit later dicht zou gaan en wat dan de instructies zouden zijn. Misschien hebben we iets over het hoofd gezien. Om 5 sterren te krijgen misschien een stapsgewijze instructie vooral als je voor het eerst komt ;-) nu weten we het voor een volgende keer. P26 Eindhoven Airport

Vlakbij vlieghaven, alles vlot verlopen

Goed geregeld het ging perfect..

De nummerplaatherkenning ging heel goed s’avonds , geen gedoe met kaartjes of code scannen.

Gewoon goed

Goede locatie Correcte afspraken

Kortbij

Kortbij op wandelafstand van de luchthaven

Perfecte timing!!

Alles volgens afspraak voor een zeer redelijke prijs!!

Goede, ruime parking vlak bij vliegveld

Goede, ruime parking vlak bij vliegveld

Snelle klantenservice, parkeren was prima

Makkelijk

5 minuten lopen naar Airport. Makkelijk geregeld en betaald.

Top locatie, top service!

Zelf had ik een parkeerplek gereserveerd voor drie dagen op hun goedkoopste locatie, een stukje verder van het vliegveld. 's Middags werd ik gebeld of ik kosteloos wilde overzetten naar een plekje dichterbij, omdat ze daar ruimte hadden en mij deze service wilde bieden. Achteraf heel fijn i.v.m. flinke sneeuwval, dankjewel! Het in- en uitrijden werkt goed op kenteken. De volgende keer reserveer ik zeker weer via Park & Fly!

Ik ben tevreden

handig, probleem bij uitrijden vlot opgelost

Dankzij de nummerplaatherkenning verloopt de toegang tot de parkeerplak erg vlot. Normaal zou dit bij het buitenrijden ook moeten gelden maar de slagboom ging niet open. Na telefonisch contact bleek dat ik reeds enkele uren eerder de parking zou verlaten hebben... kan natuurlijk niet. Dus even wat gedoe en getelefoneer maar de dame loste het al bij al vlot op.

super!

Gemakkelijk en vlakbij de luchthaven.

Slechte bewegwijzering naar P22

Lek gezocht naar de ingang gezien deze achter een wegopbreking zat. Moesten door afgezet gebied om ingang te vinden. Geen bordjes of bewegwijzering niks!

Zeer gemakkelijk en veilig je auto parkeren

Het gemak om je auto veilig te parkeren vlak naast het vliegveld geeft je een goed gevoel.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven