P24 is mooi gelegen dichtbij vertrekhal maar wel vervelend dat we niet van terrein konden

Boekingssysteem en locatie van p24 is super, oprijden ging prima. Maar toen we na vakantie terug gingen bleek slagboom defect, telefoonnummer op a4tje was bandje met verwijzing naar website en na 10 minuten regelen en wachten aan entreezijde telefoonnummer gebeld die niet direct met excuses slagboom omhoog deed, maar eerst nogal allerlei checkinfo nodig had. Snap best dat keer kan gebeuren, maar wij waren deze x dus niet zo tevreden. Volgende keer beter.

Efficient en op loopafstand

Direct om de hoek gelegen, met niet al teveel koffers is de wandeling goed te doen. Let op: De ingang is NIET de uitgang! Dit levert bij slechte weersomstandigheden nogal wat verwarring op aangezien alles op kentekenregistratie gaat. Wij kwamen terug met 10 cm sneeuw en stonden dus te wachten voor de ingang, dom, maar verder nauwelijks zichtbaar dat de uitgang aan de andere kant lag.

Goede service, vriendelijke en behulpzame medewerkers

Goede service, vriendelijke en behulpzame medewerkers.

top

top

Fijne parkeerplek op korte afstand van de terminal

Fijne parkeerplaats dicht bij ingang terminal

Prima, praktisch, veilig en goed georganiseerd

Fijne ervaring voor een zeer redelijke prijs

Dicht bij de vertrekhal, maar verdere service voldeed niet aan verwachting.

Camerabewaking was een wassen neus, er was geen camera (enkel kapotte sokkel) en geen verlichting en tot overmaat van ramp werkte de kentekenherkenning ook niet bij het wegrijden. De verwachtingen werden niet echt waargemaakt, maar nabijheid van de vertrekhal en ruime parking maken heel veel goed.

uitstekend

konden niet weg komen in eindhoven door de vorst /sneeuw . Maar na telefonisch contact werden we vriendelijk te woord gestaan en opende de hefboom direct

Duidelijk, veilig, betrouwbaar

Parkeerplaats is goed verlicht en geeft veilig gevoel om auto achter te laten. Bewegwijzering naar de parkeerplaats kan verbeteren

Mooi dicht bij de luchthaven parkeren

nat

Dichtbij vliegveld maar helaas stond het hele parkeer terrein onder water

Perfect mooi vlak bij het vliegveld makkelijk inrijden

Lekker dichtbij het vliegveld

Lekker dichtbij het vliegveld

Voor de poort wordt je kenteken gecheckt en je ziet op het scherm welkom mevr…… Parkeren en lopen naar de vliegveld

Super makkelijk

Makkelijk te regelen, dichtbij de luchthaven, gewoon perfect.

De parking P21 was moeilijk te vinden in het donker, want er was geen bewegwijzering..

Behalve dat de P21 parking bijna niet te vinden was, was de afstand van de parking tot de ingang van het vliegveld veel langer dan vermeld, want je moet een hele vreemde lus lopen op bij het vliegveld te komen.

HELEMAAL GOED

Prima geregeld

Fijn dat het op kenteken herkenning gaat

Acht minuten lopen naar de vluchthal

Uitstekende plek om te parkeren en te vliegen. Je hebt alleen een bordje voor de deur nodig om de looproute naar de vluchthal op te schrijven en de route te tonen

Top locatie

Top ervaring. Makkelijk te vinden en letterlijk 3 min lopen tot de terminal van de AirPort.

Communicatie, betaling en locatie zijn goed

Communicatie is duidelijk, betaling simple en snel en locaties zijn dichtbij het vliegveld: loopafstand.

Helaam topppp!!!

Alles ging lekker vlot, heb heen en terug weg niet hoeven wachten op mijn auto. Boek volgende keer weer. Het was ons heel goed bevallen. Mvg Debbie

Goed geregeld

Ideale parkeerplek.

Top !

Enige wat onduidelijk was de benaming van t hotel want daar zoek je naar. Dus t Fletcher hotrl

goede plek

goede plek, ik zou het pretig vinden als het bij het hek van de uitgang meteen een duidelijk bord had gestaan dat je rechtsaf moest voor de vlieghaven. Verder prima.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven