Prima geregeld

Zou perfect geweest zijn als zij in de lobby van het hotel een tafeltje hadden . Verder ideaal om te doen

Parkeren dichtbij het vliegveld. Wijzigingen via mail worden snel verwerkt.

Heel correct!

Dichtbij de luchthaven. Duidelijke info en correcte prijs!

Zeer slechte ervaring en de parkeerplaats niet kunnen vinden

We hebben een zeer slechte ervaring met P22. De routebeschrijving was niet correct, wegen afgesloten. Op aanwijzing van een steward zijn we door P1 heen gereden en aan het einde er weer uit. Helaas nergens een aanwijzing naar P22. Uiteindelijk hebben we de auto langs P4 aan de weg gezet (gratis) en daar de auto 4 dagen later weer opgehaald. Wel onze € 65,- kwijt ivm vooruitbetaling van P22.

goed parkeerplaats

alleen beter aangeven vanaf de straat dat dit p24 is als het nog donker is slecht te zien als je voor de eerste keer hier gaat parkeren mmar pakeer plaats zeker een aanrader

Makkelijk toegankelijk,vlakbij het vliegveld

Goede ligging,goede toegang. Wel een stuk duurder geworden.

Gewoon goed.Eigenlijk zoals het hoort maar dan prettig als het ook zo is.

Goede communicatie en op tijd.

Perfect geregeld!

Systeem op basis van kenteken werkt erg goed!

Alles was zoals steeds perfect geregeld.

Ik kom zeker terug!

Snel en gemakkelijk parkeren

Gemakkelijk in en uit rijden op kenteken Altijd plaats

Goede parking, maar GPS stuurt je verkeerd.

In het heenrijden, vonden we de parking niet, omdat de GPS in het midden van een straat zei dat we waren toegekomen. Maar met de assistentie van iemand aan de telefoon is het toch gelukt.

Ligging perfect enkel de ingang van p21 was niet duidelijk genoeg aangegeven verder perfect

top!

heel makelijk en soepel

Goede ervaring

Wij zijn goed geholpen door een medewerker bij het verlaten van de parkeerplaats

Zeer vlot en vlakbij

Automatische nummerplaatherkenning is handig en werkt prima

Makkelijk reserveren en lekker dichtbij.

Prima locatie.

Niets op aan te merken

Wederom een goede ervaring

Wederom een goede ervaring

Praktisch

We konden direct binnen rijden, zelfs terwijl we wat vroeger waren.

Prijs kwaliteit was prima

Kan beter

Moeten vragen achter de qr code een dag voor vertrek. Zeer smalle parkeerplaats. Slagboom ging niet open ondanks ik in de blauwe zone stond.

goede service

maakkelijk,een beetje duur,maar dan heb je ook wat

positief

bij avond is de ingang slecht aangegeven .

Super goed

Ging super goed. Niet al te ver van vliegveld. Hek ging open via kenteken. Het enige kleine minpuntje is dat je in donker niet goed kunt zien hoe je er lopend op en van het terrein komt. Misschien beetje duidelijker aangeven.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven