Niet best

Op mijn bestelling was er geen QR code dus ik kon niet binnen parkeren. Het was mogelijk pas na de telefonisch contact met HulpDesk. Die heeft mij verzekerd dat op de weg terug zouden geen problemen zijn. Ook al heb ik duidelijk bij bestelling getypt de dag en tijd van mijn booking - voor 3dagen, moest ik voor de hele week betalen. Toen ik wou het terrein verlaten ging de poort ook niet open. Ik kon HulpDesk pas na de 3de poging bereiken. Mijn kenteken was nog steeds niet in het systeem. Ik kwam daar aan na 22 uur en ik dacht dat ik in auto zou moeten overnachten. Gelukkig ging mijn zwart scenario niet door. Bedankt Hulp Desk.

Prima parkeerplaats.

Netjes geregeld allemaal. Vooral de kenteken toegang

Netjes

Werkt top en vlakbij terminal

Slagboom ging automatisch open, zeer dicht bij terminal. Ideaal

Vriendelijk personeel. Snel, netjes en makkelijk auto afgeleverd en opgehaald.

Lekker makkelijk

Het is heel makkelijk systeem, dichtbij de vliegveld.goede prijs en kwaliteit.

Lekker makkelijk

Het is heel makkelijk systeem, dichtbij de vliegveld.goede prijs en kwaliteit.

Geweldige service..

Het was allemaal supergoed geregeld, heel aardige mensen aan de telefoon.....stonden keurig op ons te wachten op het moment van aankomsten...

Geweldige service..

Top!!

Heenweg stond een vriendelijke heer ons al op te wachten. Bij terugkomst stond een andere heer al met de auto klaar toen we belden. Beyonce ontvangst :) Volgende keer weer.

P21 ligt door wegwerkzaamheden heel ongelukkig

Bij aankomst lang lopen met koffers over rijplaten. Bij terugkomst nog erger 10 minuten omlopen geen signalering, bij inrijhek moeten bellen om op het terrein te komen. Dit was twee keer absoluut niet de 1 minuut ervaring. Nog mazzel dat het niet regende.

Geweldige service!

Vriendelijk personeel. Vrijwel direct naast de ingang parkeren. Er stond direct iemand klaar om de auto in ontvangst te nemen en de autosleutel weer over te dragen. Top!

Geweldige service!

Snel, duidelijk goede afhandeling

Gemakkelijk online geboekt snel en makkelijk te vinden en afgehandeld.

Jammer dat ik 's-morgens niet binnen kon en moest bellen.

Jammer dat ik 's-morgens niet binnen kon en moest bellen.

Heerlijk comfortabel om zo te vliegen

Behalve dat een verkeer agent ons tegen hield en beweerde dat park en fly niet bestond was het een prima plek en niet duur !!!

Heerlijk comfortabel om zo te vliegen

Altijd makkelijk in en uitrijden

Inrijden is makkelijk op Kenteken ook het uitrijden. Er is plek en dichtbij de vertrekhal

Altijd makkelijk in en uitrijden

Luchthavenweg 67