Altijd makkelijk in en uitrijden

Inrijden is makkelijk op Kenteken ook het uitrijden. Er is plek en dichtbij de vertrekhal

Altijd makkelijk in en uitrijden

Super goed

Heel goed geregeld

Een aanrader

Het is zeker een aanrader.

Alles OK (zoals gewoonlijk)

We hadden problemen met het buitenrijden van de parking. De nummerplaatherkenning werkte niet. Waarschijnlijk was deze te vuil. Gebeld voor assistentie en na 5 minuten was het probleem opgelost. Prachtig en dit om 11h30 's nachts!

Alles prima geregeld

Slagboom ging automatisch open, genoeg parkeerplek en op loop afstand van vliegveld .

Alles prima geregeld

Super geregeld.geen probleem met in enuitrijden

lekker makkelijk

geen bemanning alles op kenteken 1 woord perfect

goed maar P22 is moeilijk te vinden

we hebben ons rot gezocht naar P22 dit wordt slecht aangegeven

goed maar P22 is moeilijk te vinden

we hebben ons rot gezocht naar P22 dit wordt slecht aangegeven

- Duidelijke instructies - Alles werkt Mogelijk wandelroute aangeven van de P naar de airport

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven