Zoals altijd prima parkeergelegenheid voor een goede prijs.

Je hoeft het raam niet eens open te doen. Gewoon aanrijden en de poort gaat open op kenteken herkenning. Dichtbij de terminal en acceptabele prijs.

Zoals altijd prima parkeergelegenheid voor een goede prijs.

Alles Ok

Alles perfect geregeld. Alleen moeilijkheden met plaatherkenning bij het buitenrijden. ( vuile nummerplaat waarschijnlijk) Onmiddellijk telefonisch geholpen en dit om 12u 's nachts!

Alles Ok

Fantastic new scanner

I have really appreciated your new scanner at the entrance, so I do not need to phone you customer service to enter every time. Unfortunately still the system does not read my Italian plate for exit.

Fantastic new scanner

P22 wordt niet/slacht aangegeven

P22 was moeilijk te vinden. 2rondjes gereden. Verder was het prima!

Goede parkeerplaats

Goede ligging van de parkeerplaats en het in en uitrijden op kenteken is super. Het enige minpunt is de prijsstijging tussen febr 2022 en nov 2022 van €36,- is wel veel voor 5 dagen te parkeren.

Goede parkeerplaats

Goede ligging van de parkeerplaats en het in en uitrijden op kenteken is super. Het enige minpunt is de prijsstijging tussen febr 2022 en sept 2022 van €36,- is wel veel voor 5 dagen te parkeren.

Snel en goed

jammer van de werken heel slecht aangeven hoe te lopen naar luchthaven

jammer van de werken heel slecht aangeven hoe te lopen naar luchthaven

Hele fijne ervaring! Betrouwbaar zijn ze zeker

Ik kon zo inrijden omdat de boom mijn kenteken herkende en vervolgens een week later uitrijden ondanks dat ik dik een uur vertraging had opgelopen op het vliegveld. Wij zullen zeker vaker hier parkeren.

Hele fijne ervaring! Betrouwbaar zijn ze zeker

P22 wordt niet/slacht aangegeven

P22 was moeilijk te vinden. 2rondjes gereden. Verder was het prima!

P22 wordt niet/slacht aangegeven

P22 was moeilijk te vinden. Verder was het prima!

Smooth, in and out.

Prima parkeren voor redelijke prijs

Goed geregeld. Slagboom opent op basis van kenteken herkenning. Slechts paar minuten lopen van incheck balies.

Heel erg fijn

Je kunt inrijden, het is heel dichtbij het vliegveld ideaal

Heel erg fijn

Je kunt inrijden, het is heel dichtbij het vliegveld ideaal

Lekker spiegel begin van een heerlijke break!

Bij aankomst bij Airport Eindhoven hebben wij vrij snel de oprit naar de parkeerplaats snel gevonden. Vrij snel omdat het lastig is om in te schatten is of dit de laatste oprit voor de rotonde is. Wellicht is daar nog ietsjes van winst te halen. Na de toegang, waar de slagboom automatisch open gaat, ben je zo bij de vertrekhal. Gewoon (bijna) perfect! Voor volgende keer maar weer boeken! Zeker weten!

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven