Snel en eenvoudig parkeren!

Bij aankomst bij Airport Eindhoven hebben wij vrij snel de oprit naar de parkeerplaats snel gevonden. Vrij snel omdat het lastig is om in te schatten is of dit de laatste oprit voor de rotonde is. Wellicht is daar nog ietsjes van winst te halen. Na de toegang, waar de slagboom automatisch open gaat, ben je zo bij de vertrekhal. Gewoon (bijna) perfect! Voor volgende keer maar weer boeken! Zeker weten!

Snel en eenvoudig parkeren!

Very convenient parking

Very convenient parking at a fair price.The only thing I would recommend is to put some signs that clearly identify where is it

Very convenient parking

Probleemloos parkeren bijna naast de deur van het vliegveld.

Van het moment van reserveren tot het moment dat je de auto weer ophaalt een probleemloze parkeerervaring. En letterlijk bijna naast de deur van het vliegveld. Aan iedereen aan te bevelen (op voorwaarde dat ik wel mijn parkeerplaats krijg als ik die nodig heb ;-) ).

Probleemloos parkeren bijna naast de deur van het vliegveld.

De eerste keer wat moeilijk te vinden, daarna ok. Het slagboom bij exit reageerde niet, ik werd door uw medewerkster zeer aardig geholpen . Ietsje goedkoper zou mogen.

prima en netjes geregeld.

Het is gegaan zoals afgesproken en dat geeft een vertrouwd en goed gevoel.

prima en netjes geregeld.

Het is gegaan zoals afgesproken en dat geeft een vertrouwd en goed gevoel.

Makkelijk en soepel geregeld

Makkelijk en soepel geregeld

Goede en snelle service op korte afstand van vertrekhal.

Voor het eerst met Park & Fly in zee gegaan en dat is keurig verlopen. Enige tip; hotel om auto af te leveren wat lastig te vinden. Een kleine plattegrond met de route naar het meeting point zou helpen.

Goede en snelle service op korte afstand van vertrekhal.

Makkelijk online te regelen én ter plekke goed geregeld.

Prima rarief voor parkeren op loopafstand van de ontvangsthal.

Makkelijk online te regelen én ter plekke goed geregeld.

Prima rarief voor parkeren op loopafstand van de ontvangsthal.

Prima en netjes geregeld.

Ik was best aangenaam verrast hoe alles ging, had nog nooit mijn auto op deze manier "geparkeerd".

Prima en netjes geregeld.

Makkelijk en snel, kort bij de terminal.

Makkelijk en snel.

Luchthavenweg 67