Alles volgens plan

Alles volgens plan

Alles volgens afspraak.

Goed geregeld, op kleine loopafstand van luchthaven

Goed geregeld, op kleine loopafstand van luchthaven.

Prima parkeerplaats

Op een makkelijke manier kort bij de luchthaven de auto veilig geparkeerd.

Vriendelijke service

Was te vroeg aangekomen voor mijn vlucht even bellen en kon toch op de parkeerplaats Zeeeeeer vriendelijke dame aan de lijn

Avonds geen medewerker aan de telefoon te krijgen

Ik stond 26 december met pech op de parkeerplaats. Ik heb diverse keren gebeld met park & fly. Er werd gezegd dat men door verbonden werd met een medewerker maar dat is niet zo. De ANWB kon niet op de parkeerplaats komen om te helpen. Dit vind ik een zeer slechte service. Hopend dat dit verbeterd wordt.

redelijk

Hetr was donker toen we aankwamen en veel regen bij het uitstappen zaten we tot onze enkels in een regenplas. Het terrein egaliseren of draineren zou een goede zaak zijn. Wel lekker dichtbij het vliegveld

Was helemaal top , lekker dichtbij en ook wel goed aangegeven

Veilig parkeren en loopafstand van de luchthaven is heel dichtbij

Heel goed geregeld.

Op kenteken inrijden en uitrijden. Parkeerplek gereserveerd. Dichtbij de ingang van de airport.

Prima parkeerplaats

Goed bereikbaar, dicht bij luchthaven.

Goed en klantvriendelijk . Wel erg duur geworden

Goed online te boeken. Wel duur

Alles prima geregeld.

Probleemloos mijn auto geparkeerd

Reservering via internet verliep gemakkelijk

Keurig en vriendelijk geholpen

Zie hierboven

Boeking en nazorg goed geregeld

Een minpuntje is dat de voetgangersingang gewoon openstaat. Zo kunnen onbevoegden rondstruinen op het parkeerterrein. Twee jaar geleden was die op slot en gebruikte je een code om binnen te komen. Dat zou ik graag terugzien.

Normaal gesproken hele fijne parkeerplek, maar wegens werk aan de weg voor ingang van de terminals is het nu zeker minuut of 8 lopen ipv 1 minuut.

easy to find, easy to get in, P22 very close to the airport

to find, easy to get in, P22 very close to the airport

Makkelijk dichtbij en betaalbaar

Alles prima verlopen. Slagboom open bij aankomst, Niet ver wandelen. Slagboom open bij uitrijden. Alles zonder problemen. Zoals beschreven op de website, zoals het dan moet zijn.

Zeer tevreden, door covid in 2020, reservatie niet kunnen gebruiken. Na 2 jaar boeking kunnen verplaatsen. Dit is super service.

Oke

Beste parkeerbedrijf voor Nederlandse luchthavens

Altijd netjes, goed gevestigd, vriendelijk personeel en gemakkelijk zelf de auto kunnen parkeren op 1 van de terreinen van Park & Fly.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven