Erg prettige ervaring

Het is prettig dat de auto zo dichtbij staat en goed geregeld is.

Goed en dichterbij het vliegveld

Tien wij aankwamen ging de slagbokm vanzelf omhoog. Bij vertrek was helaas dit niet het geval. We moesten bellen. Verder tevreden.

Goed in contact en betrouwbaar

Alles is gegaan zoals afgesproken en ze waren voor vragen erg goed bereikbaar. Topservice :)

Top!!

Je hebt niemand nodig!! De slagbomen gaan zo open!!

Al meerdere keren gestaan en bevalt erg goed

Product niet duidelijk en auto was zoek

Ik dacht een parkeerplek te hebben gereserveerd en het bleek violet parking. Dit was niet duidelijk bij de koop. Bij aankomst de chauffeur 4x moeten bellen, eerste keer had de chauffeur geen tijd, daarna was de auto zoek, pas na 20 min was de auto terecht en stond de auto al klaar.

Prima parkeren.

Prima parkeren...duidelijk..geen codes...in - en uitrijden op kentekenregistratie...

No nonsense parking vlakbij parking 4

Ik maak al jaren gebruik van de park&fly parking vlakbij parking 4. Gelijkvloers, makkelijk schuin je auto insteken en iets meer dan 5 minuutjes lopen.

Prima , keurig geholpen door Park & Fly

Zowel het afgeven als het weer ophalen is keurig verlopen. Toen ik vanuit terminal belde , stond de auto al klaar. Na inspectie dat er niets mee gebeurd was , kon ik zo wegrijden. Heerlijk

Makkelijker snel

Geweldige service

Geweldige service, zowel bij vertrek als aankomst in Rotterdam

Goed en waar voor je geld

Simpel boeken en parkeren

Prima parkeren!

Inrijden easily en bij het uitrijden herkent het systeem je kenteken. Op nette afstand van de terminal in Eindhoven. Wij stonden op P26.

top

fijne parkeren en goede service !

Uniek prettig

Wat moet ik zeggen, gewoon geweldig. Erg dichtbij, goed verlicht!

Toppie

Fijn de kenteken herkenning!

Iets verder lopen maar verder perfect.

Je rijdt er zo op en af gaat allemaal vlekkeloos

Precies wat we wilde

Lekker dicht bij het vliegveld en ruime parkeerplaats.

Prima geregeld

Alles goed en duidelijk geregeld, communicatie ook prima.

Fijn parkeren

Dichtbij de luchthaven. Moeilijk de ingang te vinden bin terugkomst. Adres is alleen inrijden en je staat dan voor een afgesloten poort. Betere communicatie hierover verbeterd de dienstverlening.

Goede ervaring,makkelijk te reserveren en te bereiken.

Parkeerplaats is makkelijk te reserveren. De plaats is makkelijk bereikbaar en bij aankomst een fijne ervaring doordat er genoeg plek is.

Uitstekend geregeld, zeer tevreden

Afgifte auto wat onduidelijk, maar werd door medewerker goed opgelost. Terugkomst auto prima geregeld.

Fijne ervaring!!

Wij hebben meerdere keren gebruik gemaakt van Park & Fly in Eindhoven en dat bevalt ons uitstekend!!

top locatie

top locatie snel op bestemming

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven