top locatie

top locatie snel op bestemming

Prima alles werkte

Ook bij vraag en belken werd er snel opgenomen/had ik direct iemand aan de telefoon. Prijs/kwaliteit uitstekend

Kon beter, maar wel tevreden

Inrijden ging super maar bij het willen uitrijden ging de slagboom helaas niet open. Moest eerst bellen en tijd in de wacht staan alvorens weer verder. Auto stond verder prima en veilig geparkeerd

Handig

Goed en handig. Lekker dichtbij

Makkelijk, snel op naar huis

Netjes en perfect

Liep vlotjes

Praktisch, vriendelijk, dichtbij, goeie prijs

Heel fijn geregeld. Naast de terminal in R’dam.

Werkt uitstekend

Het werkt duidelijk, praktisch en correct!

Vlot parkeren.

Reservering prima geregeld. Voldoende keus en ruimte. Zonodig wijziging aanbrengen ook geen probleem.

super geregeld

Erg makkelijk en op loop afstand

vlotte ervaring

Lekker snel

Lekker snel

lekker zeer gemakelijk

zeer makkelijk te regelen en niet ver van vliegveld. let wel op je aankomst en vertrek tijd , bij het invullen had 11:00 gezegd had 23:00 moeten zijn .

Prima geregeld

Keurig geregeld. Je rijdt er gemakkelijk in en uit, de parking ligt zeer dicht bij het vliegveld en de plekken zijn ruim.

Practisch en dichtbij luchthaven

Enkel bij het buitenrijden problemen. Nummerplaat herkenning werkte niet, Opgelost via telefoon. Telefoonnummer goed zichtbaar op bord bij het buitenrijden.

Alles is duidelijk aangegeven

Super makkelijk

Ik vind het fijn dat ik mijn sleutel niet af hoef te geven . Het in en uitrijden is super makkelijk. Het enige is dat er 2 parkeerplaatsen zijn , de ene wat dichterbij dan de andere wat mij niet ècht duidelijk was.

Binnen 5min in vertrekhal

Prima geregeld en lekker dichtbij het vliegveld

Prima geregeld. Omdat het op kenteken is, gemakkelijk in en uitrijden van de parkeerplaats. Dicht bij het vliegveld. Route naar vliegveld goed gemarkeerd

Perfect parkeerplek dichtbij vertrekhal

Het gaat snel en het is heel eenvoudig te boeken en te gebruiken

Zeer goed geregeld met nummer plaat herkenning

Alles was perfect geregeld.Nummer bord herkenning en gelijk de slagboom open.Terug wegrijden en gelijk weer de slagboom open.Top!!

rommelig en donker.

moeilijk bereikbaar. Heel donker (inrit parking niet zichtbaar van op de straat). Wegens werken toegang tot luchthaven slecht. Uitrit lukte niet automatisch. Medewerker wel vriendelijk en hielp ons via inrit weer buiten.

Best makkelijk en dichtbij

Makkelijk te boeken en vlot binnen en buiten

Super ideaal gemakkelijk top

Ideaal !!