Perfect! Snel geregeld

Geweldig en een fantastische service.

Vlot bereikbaar en dichtbij airport

Wij vonden heel makkelijk de parking en ook de toegang verliep vlot. Was slechts enkele minuten lopen naar AirPort. Zeer goede prijs - kwaliteitsverhouding. Voor herhaling vatbaar.

Jammer van het uitrijden verder prima

Prima parkeerplaats. Jammer alleen dat ik na vertraging van het vliegtuig zo'n beetje op de aangegeven vertrektijd van de parkeerplaats er niet meer uit kon (ik had bij de aanvraag al rekening gehouden met een vertraging maar was kennelijk toch nog net te laat). Het was even zoeken en een paar keer bellen voordat de poort openging. Vervelend als je tegen middernacht na een urenlange vertraging dat nog moet uitzoeken. Dat kan duidelijker.

T werkt prima

Positief en duidelijk.

Snel en efficiënt

Goede communicatie en klantgericht

vlak bij P4, digitaal te regelen en met nummerbordherkenning. Lekker gemakkelijk

Top parkeerlocatie bij Eindhoven Airport

Perfecte locatie om je auto te parkeren vlakbij Eindhoven Airport. N- en uitrijden werkt super met de kentekenherkenning en vervolgens is het ca. 5 minuten lopen en je staat in de vertrekhal!

Top geregeld

Goede service, je auto staat al klaar als je geland bent. Volgende keer weer!

Top locatie

Makkelijk te vinden, dichtbij en prima service/kosten.

Betrouwbaar

Betrouwbare parking tegenover vliegveld.

Perfekt

Tökéletes 3 perc es már a terminálba voltam könnyű megtalálni

Goede service, weten waar ze mee bezig zijn!

Correcte afhandeling

We hebben onze vlucht en dus ook de parking moeten annuleren. Alles werd snel correct afgehandeld.

Op zich goed, alleen uitrijden verliep niet soepel

Alles leek goed te gaan, alleen opende de slagboom niet bij uitrijden. Na een telefoontje werd de slagboom vrij snel geopend

Kan beter

Wij hadden tientallen minuten nodig, plus bijkomende informatie via andere parkings om jullie parkeergarage te vinden. De signalisatie die jullie parkeergarage dient aan te duiden is onvoldoende, hetgeen we ook vernamen van omliggende parkeergarages, hier zou ik toch adviseren om dit te verbeteren.

Teleurstellend

Mijn accu was leeg. Kon niet van de parkeerplaats af komen. Contact opgenomen met park & fly. Maar er was niemand op locatie dus moest ik maar zelf uit zoeken hoe ik van het terrein af kwam.

Nette parkeerplaats op loopafstand van het vliegveld

De parkeerplaats is netjes. De ondergrond is geasfalteerd. De meeste plekken zijn voor een (bus)camper te klein. We hadden geluk dat we gebruik konden maken van één van de langere plekken aan de linkerkant, maar daar staan ook personenauto's zodat die niet altijd voor (bus)campers beschikbaar zijn. Op- en afrijden met kentekenherkenning is handig. In ons geval ging het bij binnenkomst niet niet goed, maar de QR code op de parkeerbevestiging werkte wel.

Om de hoek

Makkelijk bereikbaar, telefonisch goede service. Bij een volgende keer boek ik hier weer.

Zeer goede service

Ben zeer tevreden

Prima, loopafstand

Wel even moet zoeken waar het nu precies was. Geen bordjes of navigatie volgen, maar de info uit je reserveringsmail

good service

The service is very good, without any problem

Werkt perfect

Parkeren wel prijzig in verhouding tot de vliegreis

Prima plek

Wat smalle plekken, maar verder goed bereikbaar. Vanaf hier maar een kleinstukje lopen naar de terminal.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven