Wisselvallig

Was tot nu toe top, maar nu wisselen ze parkeernummers (P21 en P22) om zonder dat aan te geven

Parkeerplaats moeilijk te vinden.

‘S morgens 05.00 uur in het donker was de parkeerplaats P26 moeilijk te vinden door de opgebroken wegen. De navigatie stuurde ons steeds in de rondte en op de borden stond de P26 ook niet. Uiteindelijk met Google Maps hebben we het gevonden.

Goede service!

Alles is goed geregeld, zoals afgesproken. 15 min voor aankomst bij de luchthaven gebeld, daar stond al iemand te wachten om mijn auto over te nemen en binnen no time stond ik bij de incheck. Terug precies zo als heen. Dit is een goede reden om te reizen vanaf Rotterdam airport.

Goede parkeermogijkheid

Ingang moeilijk te vinden ivm onderhoud wegen rond vliegveld.

De ingang was lastig te vinden. Dat bord zou wat groter kunnen. Tevens in de aanloop staat nergens P26 op de borden. Alleen P1 t/m 4. Maar zodra je de ingang hebt gevonden ging alles soepel.

Super plek

Super plek om te parkeren bij Eindhoven AirPort. Heel dicht bij en makkelijk met kenteken herkenning.

Het was geweldig geregeld en dichtbij het vliegveld. TOP!!

Even de straat uit en je was er al. Een prima parkeerplek voor relatief weinig geld ten opzichte van de andere vliegvelden, elders in het land. Gewoon TOP!

Lekker dichtbij het vliegveld

Op loopafstand van het vliegveld en ook nog betaalbaar.Parkeerplaats staat niet heel duidelijk aangegeven, misschien nog wat duidelijker borden plaatsen.

Uitstekend!

Gemakkelijk te regelen via de website, goed te bereiken, prima plek. Zowel in- als uitrijden een makkie. Kortom uitstekend!

Prima parkeerplek, dicht bij de Airport. Had iets beter aangegeven mogen worden. Het was donker en we reden er eerst voorbij. Geeft altijd wat stress. En ik zocht in eerste instantie om iemand die ons zou ontvangen. Bleek dat we zelf 'gewoon' konden inrijden. Misschien was dat wel al aangekondigd hoor en heb ik dat gemist. Anders zou het fijn zijn wanneer je dat vtv weet.

Werkt perfect

Registratie gaat per kenteken, aankomst en vertrek slagboom gaat direct open.

Geweldige parkeerplaats.

Een geweldige service op loopafstand van Eindhoven AirPort. Wij kwamen ‘s nachts aan en zonder de QR code te tonen werd mijn kenteken al herkend en ging de slagboom open. Daarna waren we binnen enkele minuten lopen op de AirPort. Ook bij terugkomst konden we zo uitrijden. Het is een fijn, afgesloten terrein waar ik mijn auto zonder zorgen een paar dagen zou laten staan.

Goed begin van onze reis. De chauffeur stond op de afgesproken plek en we konden zo doorlopen met onze koffers naar de incheck balie. Zo ook bij de terugreis. 5 min nadat we onze bagage hadden gehaald zaten we in onze eigen auto.

Aanrader

Prima plek en snel aan te lopen. Via kentekencheck makkelijk naar binnen en buiten.

Top geregeld

Super bedankt voor de goede service

Zeer goed geregeld, bij een vraag direct bereikbaar

Voor een weekje Valencia geparkeerd bij Park&Fly Eindhoven. Dichtbij het vliegveld, duidelijke instructies, geen sleutelafgifte nodig!

Was goed te vinden en geen problemen met uitrijden ondanks dat mijn vlucht vertraagd was

---

Betaalbaar/goed bereikbaar/10 min lopen tot luchthaven.

Prima bereikbaar, slechte verlichting (locatie P21)

Geparkeerd op P21. Snel proces via de website, slagbomen gaan keurig open o.b.v. je kenteken, bereikbaarheid was goed en zeer dicht bij de luchthaven. Enige minpuntje is de slechte (zeg maar gerust geen) verlichting van de parkeerplaats. Het is een donkere plek waardoor je jezelf onveilig zou kunnen voelen.

Zeer onduidelijke aanwijzing waar parking 22 is !!!

Wij hebben drie keer rondgereden om de parking te vinden

Snelle behandeling en goed service

Alles prima geregeld

Ruime plekken, korte afstand naar vliegveld, goede service, ook aan de telefoon.

moeilijk te vinden, geen borden

moeilijk te vinden, geen borden