Zeker een aanrader

Was echt dichtbij en lopend goed te doen

Fantastisch geregeld

Zeker voor herhaling vatbaar!

10:10

Het service was perfekt. Snelle overgave van auto aan begin van vakantie en het zelfde aan het eind van vakantie. Goed te weten waar die punt van overgave is.....voor het Hotel!

Betaalbaar en lekker dichtbij.

Thuis alles geregeld, dikke prima. Wij waren met 2 auto's. Poort gaat automatisch open op nummerbord. Alleen om er uit te komen was wat latstiger. Hij scande het nummerbord niet goed, bij de eerste auto hebben we 5a6 maal naar voren en naar achteren moeten rijden alvorens de poort open ging. Bij de tweede auto lukte het weer niet en is een auto die achter ons stond voor de scanner gaan staan. De poort ging toen wel open. Vervolgens zijn wij er maar achteraan gereden. Probleem opgelost Maar het is wel irritant als je telkens moet proberen om weer naar achteren en voren te rijden en het lukt niet. Helemaal als er ook nog eens auto's achter je staan. En ja we stonden wel recht in het blauwe vak. Groet Klaas Banga

Gemakkelijk te bereiken.

Goede communicatie en daardoor alles ok.

Dichtbij departures

Prima plek, dichtbij vliegveld. Wel even telefonisch contact nodig om de poort te openen bij vertrek. Maar dat was snel geregeld.

Alles naar wens

Overzichtelijke website, reservering snel geregeld. We hadden een dag voor vertrek een wijziging van het kenteken, ook dit was snel geregeld. Parkeerplaats goed te vinden, we zaten op loopafstand van de luchthaven. Wij vonden alleen de prijs aan de hoge kant, maar dat is tegenwoordig helaas overal zo.

Alles klopte, conform afspraken in de overeenkomst voor zowel brengen van de auto als bij ophalen.

Direct naast de ingang van de luchthaven, heel gunstig gelegen dus.

Goed geregeld!

Netjes kunnen parkeren en stond er netjes bij toen ik terugkwam. Prima service.

Prima geregeld, makkelijk in en uit rijden.

Prima geregeld, makkelijk in en uit rijden maar blijft een dure bezigheid dat parkeren. In Spanje voor net zoveel geld een week een auto gehuurd.

Klantvriendelijkheid ten top!

Prima parking, heel dicht bij het vliegveld

Alles ging heel soepel en het is maar een paar minuten lopen naar de terminal. Behulpzaam en vriendelijk personeel.

Ontzettend duur, maar wel dichtbij het vliegveld

Ook makkelijk met in- en uitrijden, omdat het op kenteken gaat. Maar 100euro voor 4 dagen is wel bizar duur

Prijs is goed, dichtbij de luchthaven, werkt met kenteken dus je zet zelf je auto neer, geen sleutels inleveren

Prima geregeld, alleen mag de parkeerplaats beter aangegeven worden. Het duurde even voordat we in het het donker , en de eerste keer in Eindhoven, het bord vonden waar we konden parkeren.

Lekker dichtbij, makkelijk en snel

Heerlijk dichtbij het vliegveld (circa 6 minuten lopen naar de vertrekhal). Het parkeerterrein wordt niet heel duidelijk aangegeven, maar een rondje terug als dat nodig is over de rotonde en je bent er. Het is op een bedrijvenparkeerplaats (P22) en dat verwachtten wij niet. Dat stond ook niet zo duidelijk op de routebeschrijving. Maar als je er eenmaal staat (makkelijk naar binnen en buiten, herkenning van kenteken), loop je snel naar de luchthaven en terug. Ideaal. Prijs is prima. Aanrader.

Zeer correct gehandeld

Prima uitleg via de mail. Makkelijk te vinden. Dicht bij vliegveld.

Lekker dichtbij

Je komt aanrijden, slagboom gaat Automatisch open, 4 minuten lopen, en vliegen.

War einfach zu buchen. Es hat alles geklappt

Okay.

Heen ging perfect, terug wilde de slagboom niet open

Toen we weg wilden rijden ging de slagboom niet omhoog en duurde het toch wel 5 min voor degene die we aan de lijn hadden en ons om hold had gezet de slagboom omhoog deed. Dus daarom geen 5 sterren.

Prima plek goed toegankelijk

Dichtbij luchthaven makkelijk inrijden op kentekenherkenning

Alles prima geregeld

Prima parkeerplek, uitstekende communicatie, vriendelijk personeel.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven