Laden reviews...
1.483 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen geven bezoekers een positieve indruk van deze parkeerlocatie nabij de luchthaven. Het reserveren gaat vlot en de informatie is duidelijk, met korte loopafstand naar de terminal. Af en toe worden er kleine problemen met de toegang of prijzen genoemd, maar dit blijft uitzonderingen. Klanten waarderen de gemakkelijke toegang en de nabijheid tot de terminal.
After booking they did not really care if everything is arranged between airport parking and the customer. The airport parking blames it on Park and Fly and vice versa. I do not care as a customer who is at fault but this doesn't work. I even have a pay a service cost for this. I could have simple booked at the Weeze airport site directly. I wrote a detail email to them and the outcome is do it and arrange it yourself again with airport after all the struggle that we have to go through early in the morning. No sense of ownership whatsoever. The one star is only because they still responded !
Beveelt niet aan
Srinivasan
Apeldoorn
In/uitrijden verliep soepel
M
Budel
Goed te belopen en voldoende parkeerplek.
Willem
Rheden
De veiligheid, zeer ruime parkeerplaats, de zeer korte loopafstand tot de terminal en de lounge maken de meerprijs meer dan waard. Voor de vluchten vanaf Einhoven onze favoriete stek. Kleine dissonantie: Bij onze laatste terugreis was de koelkast, waarschijnlijk door een voor ons gelande gast geheel leeggeroofd. Tsja, normen en waarden verlies, daar doe je als aanbieder niets tegen. Voor de rest, top.
Albert
Friesland
I recommend this parking. It was cheaper than official airport parking. Distance is really easy to manage. Entrance and exit was super easy (scanning plate). I will definitely use this parking in the future :)
Milena
Kleve
Auto konden we perfect parkeren op verharde parkeerplaats, dichtbij het vliegveld
Rianne
Haghorst
Heel fijn op Weeze airport. Enorm dichtbij. Wel even zoeken op het scan ticket staat een ander adres, dan in de email.
Susan
Noord-Brabant
Heel fijn!
Tycho
Gieten
Fijne plek om je auto te parkeren! Dichtbij en het voelde prima om mijn auto daar achter te laten.
Rianne
Marum
Automatisch open op kenteken bij jn- en uitrijden. Doen niet moeilijk als je wat eerder komen. Hek gaat gewoon open Al met al fijne parkeerplaats.
Billythekid
Drenthe
Erik
Doetinchem
Je kon er goed parkeren en ruime parkeerplaatsen
Ruud
Sittard
Aangekomen op de airport opent normaal gesproken de slagboom,dus niet. Eerst weer bellen na lang wachten opent de slagboom. Dan kom je op P3 weer het zelfde liedje weer bellen want ook deze slagboom opent niet. Weer bellen kijken in het systeem en ja we hebben betaald dus de slagboom hebben ze geopend. Na 15 dagen vakantie wil je weg rijden het zelfde liedje 15 min voor onze slagboom gestaan even gecheckt of we wel betaald hebben en ja dat hadden we dus handmatig ging de poort weer open. En dit hebben we verleden jaar ook gehad dus geen toeval.
Beveelt niet aan
raymond
Dieren
Dicht bij de airport en makkelijk bereikbaar En nette prijs
Wim
Beesd
19 August 2026
Fatima
Hengelo
Wij stonden bij de Excellence Parking in Eindhoven. Ruime plekken en heel fijn dat het binnen is. Er was ook een lounge waar je eventueel nog kon wachten en iets te drinken kon pakken. Op de site staat alles goed aangegeven. Ook de routebeschrijving is duidelijk. Ik vind het zeker een aanrader!
19 August 2026
Rowan
Rotterdam
Perfect geregeld en voordelig
Gavida
Amsterdam
Handig, makkelijk online boeken en prima parkeren op loopafstand. Beetje prijzig dat wel weer. Misschien ligt het aan mij maar kan geen annulerings optie vinden tijdens het boeken.
Olawale
Venray
Mijn reservering ging zeer vlot. De parkeerplaats ligt op loopafstand van het vliegveld. Ik ben de auto alvast gaan halen terwijl mijn familie op de koffers aan het wachten was.
Ad
Sint-Oedenrode
Prijzig maar zeer handig
17 August 2026
Michel
Gouda
Vaak gebruik van gemaakt, alle keren prima verlopen ook makkelijk te reserveren, fijne site.
17 August 2026
Mandy
Vorden
Aankomen en parkeren, vakantie genieten, auto ophalen...en boeken voor volgend jaar of eerder...
16 August 2026
Johnn
Posterholt
Michael
Vettweiß
Fijne parkeerplaats, als je nog iets wilt verbeteren evt lampjes die groen en rood kleuren zodat je wat beter ziet wat nog vrij is. Nu rij je soms best even rond voor een vrije plek te vinden.
Tom
Ulft