Goedkoper, dichterbij en betere service dan de standaardparking van Airport Eindhoven

Dit was mijn eerste keer dat ik bij P21 van Park en Fly parkeerde, en zeker niet de laatste keer. Bovendien is deze goedkoper dan de reguliere parking van Airport Eindhoven. De plek was makkelijk te vinden en je krijgt uitvoerige beschrijvingen. Prima service en prima parkeerplek die lekker dichtbij is.

Alles prima

Eenvoudig te regelen. Auto voelt veilig achter hek Loopafstand tot vliegveld is relatief kort

Goede ervaring, niet te duur en dichtbij de luchthaven!

Het vinden was iets lastiger omdat er geen opvallende borden zijn die het aangeven. Mijn kenteken werd niet gelezen maar na een kort telefoontje werd dat direct opgelost! Aanrader dus!

Prima ervaring

Vlotte boeking .ik had. Per ongeluk een dag te kort besproken maar ik kon het zo online veranderen.het enigste puntje was dat de kenteken herkenning niet werkte op de eerste slagboom.daar moesten. We 4 euro betalen.maar voor de rest ging alles goed

Probleemloos parkeren

Reserveren, binnenrijden aan de automatische poort, parkeren, terug ophalen en op dezelfde manier buiten rijden. Super easy

Gewoon goed

Makkelijk te regelen online

Boeken zeer gemakkelijk

Beken zeer gemakkelijk. Het zou fijn zijn een routebeschrijving te krijgen naar de parkeergarage van Eindhoven Airport omdat de route hier naar toe namens onze laatste reis is veranderd.

Gemakkelijk en dichtbij!

Goed geregeld en super dichtbij terminal

Mooie ruime parkeerplaatsen

En niet te duur

Comfortabel

Heel makkelijk te reserveren, duidelijke aanwijzingen en het systeem werkt perfect met nummerplaatherkenning.

Alles werkt. Nog nooit geen problemen gehad

Parking met kleine wandeling naar de luchthaven

Bij het toekomen dacht ik dat het kenteken gelezen werd en de poort automatisch zou openen. Hiervoor heb ik voor toekomen en vertrek moeten bellen waarbij mijn gegevens wel bekend bleken te zijn en is de poort op afstand open gedaan. Kleine wandeling voordat je uren in de vliegtuigzetel moet zitten was welkom en gelukkig geen te drukke wegen want het voetpad was niet super met een valies en spullen in de hand.

Alles prima geregeld.

Boeken was nog net op tijd want er was veel al volgeboekt. Het wijzigen van het kenteken ging makkelijk. De slagbomen werken perfect met kenteken herkenning. De prijs was best stevig.

Super geregeld!

Geen sleutels aan een vreemde afgeven, maar gewoon zelf in een ruime parkeergarage je auto veilig stallen. Er is zelfs een ruimte waar je even rustig kunt zitten en een kop koffie of een flesje water pakken. En dat alles voor een heel schappelijke prijs. Enige nadeel is dat er niet heel veel plekken zijn, dus voor een volgende keer hoop ik dat er nog een plek beschikbaar is!

Prima parkeerplaats en vlakbij t vliegveld

Overall activity

Everything eotking good from all points of view

Goede service,alles goed geregeld

Overboekt

Helaas 25 minuten verloren door een overboekte parking. Telefonisch contact met de service dan een andere parking toegewezen gekregen. Nog een keer telefonisch contact moeten opnemen om de overboekte parking te kunnen verlaten. Dit had makkelijk vermeden kunnen worden, als hun agenda-software op orde zou zijn. In het verleden geen problemen ondervonden. Jammer dat de reisgenoten in stress zaten, door het tijdverlies op de parking.

Praktisch en overzichtelijk

Bij Park&Fly Weeze is het parkeren prima. Het is praktisch en overzichtelijk. Het reserveren is snel geregeld. De terminal dichtbij. Kortom: prima.

Parkeren ging goed

Geen vijf sterren omdat het nogal een stuk lopen is van de parkeerplaats naar het vliegveld. Er is geen busje dat je kan brengen. Dus alleen boeken als je goed ter been bent en niet te veel koffers bij je hebt.

Perfect geregeld

Perfect geregeld!

Ideaal

Super handig, met de qr-code konden we via de app kregen konden we scannen bij de slagboom en zo gemakkelijk een parkeerplek zoeken.

Super gemakkelijk.

Parkeren en ligging ideaal. Aantal minuutjes lopen naar vliegveld. Prijs is wel flink verhoogt in een jaar tijd.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven