Makkelijk in en uitrijden zonder personeel Fijn geregeld

Perfect geregeld en sleutel kun je houden

Je komt aan en je kenteken is al ingevoerd, de slagboom gaat automatisch open, ook bij wegrijden.

Zeer goede ervaring mee.

Heel dicht in de buurt van de vertrekhal dus daar hoef je echt niet voor te parkeren bij P1. Hele snelle afhandeling, zowel bij aankomst als vertrek. Vriendelijk personeel dus prijs/kwaliteit is top!

Netjes geregeld

Dichtbij de terminal, super communicatie

Goede service, nette parkeerplaats en dichtbij de terminal. Top communicatie met aanrij- en wandelroute naar de luchthaven.

Ideaal . Ging makkelijk en snel. Geen kaartje ging op kenteken.

Ik raad het iedereen aan

Super goed geregeld

Heel erg goed geregeld. Slagboom herkende ons kenteken en konden zo doorrijden. We waren iets te vroeg en op de terugweg ook iets later dan aangegeven, maar dit was geen probleem. Alle parkeerplekken zijn dichtbij het vliegveld. Wij hadden P3 gereserveerd en moesten een kleine 10 minuten lopen. Helemaal prima dus!

Erg goed geregeld. Zowel het online registreren als het verloop op de locatie loopt heel soepel,

Goed en duidelijk geregeld, top!

Onbezorgd parkeerplek geregeld!

Goed.

Alles functioneerde gelukkig, en de afstand naar de vertrekhal was oké. ( Weeze).

Alles perfect verlopen

Snel en gemakkelijk ;)

Lang Parkeren tegen prima tarief en gemak

Alles in orde!

Duidelijk communicatie, alles ging soepel. Je krijgt goeie reminders waar je ook echt jets mee kan.

Good and reliable parking option

Easy to book, clear information, good communication, 4 minutes walk from Eindhoven airport. No hassle to drive in or out. Only once was the scanner not working when leaving but we got someone on the phone to solve it quickly. It’s a pity some drivers park in a rush leaving their cars not really within the lines. It would help if the lines are re painted every now and then to make it easier. Also we noted the price has gone up in the last months/year but anyway is a good option when flying from Eindhoven.

Perfect !

Makkelijk contact en goed geregeld!

Professioneel!

Alles klopt gewoon

Goed geparkeerd

Bij aankomst was het onduidelijk waar nu p2 was. Dit was pas duidelijk toen we door de slagboom waren. Bij terugkomst ging de slagboom niet open. Er was storing. We werden netjes geholpen door de duitstalige meneer van de info zuil.

Goed geregeld , vriendelijke mensen .

Zal hier zeker in de toekomst weer gebruik van maken . Top geregeld .

Ideaal!

Fijne parkeerplek, makkelijk bereikbaar, poorten gaan makkelijk open bij in- en uitrijden (gewoon via kenteken, geen gedoe met scannen of zo), ca. 8 minuutjes lopen naar de vertrekhal.

Zeer goed alles verlopen

Zeer gemakkelijk te reserveren, goed geholpen. Goeie locatie, 5 minuten lopen naar het vliegveld in Eindhoven Airport. Top

Betaalbaar, dichtbij en veilig

De parking bij Eindhoven airport was goed te bereiken en op loopafstand. Open parking, maar goed afgesloten. Voelde veilig om de wagen daar te parken. Zou het de volgende keer gelijk weer reserveren.

Prima parkeerplek

Mooi plekje gevonden tussen 2 langparkeerders die er ook bij terugkomst nog stonden. Normaal niet zo'n fan van dit soort parkeerplaatsen als autoliefhebber maar aangezien het niet helemaal vol stond zelf plekje kunnen uitzoeken.

Goed bereikbaar.Ruime parkeerplaatsen

Goed aan te rijden . Duidelijk en ruime plekken . Dichtbij luchthaven