Prima geregeld

Voor de eerste keer gebruik gemaakt van valer parking, maar is goed bevallen

Prima, maar....

Voor de tweede keer gebruik gemaakt van deze parkeerplaats (P2) Gelukkig na een paar keer rondrijden en goed kijken toch nog een prima plek gevonden. Overboekt?

Een prima parkeerplek en tenminste redelijk van prijs

De bewegwijzering mag beter…….we konden het , ondanks navigatie, niet goed vinden. De prijzen voor parkeren bij het vliegveld zijn buiten proportie; hierdoor lijkt park en fly goedkoop maar dat is het natuurlijk niet.

Voortreffelijke eerste kennismaking

Ik had al vaker in Eindhoven geparkeerd en nu voor het eerst Rotterdam. Dat bleek valetparking te zijn, waarbij ik aarzeling had of ik mijn sleutels wel aan een onbekende wilde afgeven. Wel gedaan en super gelopen. Goed bereikbaar, vriendelijk, en heel snel en makkelijk. 200m buiten aankomsthal meteen weer auto terug!

top

onze ervaring is top,

Erg fijn dat je geen codes hoeft in te voeren of met een shuttle word gehaald . Het is wel een aardig stukje lopen maar zonder regen prima te doen .

dure maar veilige plek voor je auto

Duidelijke website om te reserveren Makkelijk te vinden en dichtbij luchthaven

Erg goed geregeld, zeer tevreden

We vlogen vrij last minute, daardoor waren de 'officiële' parkings van Luchthaven Eindhoven uitverkocht. Ik ben (was) geen fan van particuliere verhuurders, maar had eigenlijk geen andere keuze. Ik kwam uiteindelijk op Park & Fly uit en heb daar geboekt. Het boekingsproces en de bevestiging ging prima. Ik bleef wel wat wantrouwend, maar bij aankomt ging de slagboom automatisch open, hoefde ik niet naar een plek te zoeken en bij terugkomst ging het uitrijden ook zonder problemen. Met andere woorden: positief verrast. We stonden dicht bij de vertrekhal, dus dat was ook heel fijn. Volgende keer neem ik Park & Fly zeker weer mee in de overweging, maar hoop wel dat het prijsniveau dan ook wat meer vergelijkbaar is met de officiële parkings. Ik geef een 9 in plaats van een 10 omdat ik telefonisch een vraag had gesteld, maar daarover nooit meer ben teruggebeld.

Heel goed!

Op goede loopafstand van de vertrekhal en makkelijk toegankelijke veilige plek.

Helemaal geen probleem

Online kopen, inrijden, dichtbij luchthaven, uitrijden. Makkelijk

Is op goede loopafstand

Het is erg duur voor 2,5 dag. €75 Bv in Duisburg overdekt parkeren int trein 7,50 per 24 uur.

Gemakkelijk, dichtbij en goedkoop!

Ruim van te voren een parkeerplaats gereserveerd. Poort opent probleemloos op kenteken. Financieel aantrekkelijker dan de parkeerplaatsen van Eindhoven Airport zelf, en maar een fractie langer lopen. Kortom, zeer tevreden!

Heel correct en snel

Keurig te woord gestaan en snel geholpen!

Fijne parkeerplek voor je auto

Snelle en duidelijke bevestiging van je parkeer aanvraag. Borden duidelijk waar je moet zijn. 10 min lopen naar de terminal. Voor herhaling vatbaar.

Alles is perfect verlopen

Niks op aan te merken. Van reservering tot in- en uitrijden is allemaal heel goed verlopen. Het enige wat ik miste was een mogelijkheid om een factuur op bedrijfsnaam te krijgen.

Aangegeven toegangsweg was afgesloten.

Wegens wegwerkzaamheden was de toegangsweg naar P21 afgesloten. Het was een kwestie van zoek het zelf maar uit. Een mailtje vooraf was wel van pas gekomen.

Optijd en geweldig

Chauffeur stond er toen we aankwamen, en auto stond netjes klaar toen we weer arriveerden op Rotterdam airport... Vertrouwd bedrijf netjes en snel...

Super makkelijk

Ok

Everything was ok.

Parkeerplaats goed

Er is plaats genoeg om te parkeren maar de Ingang is moeilijk te vinden in het donker Er staat een groot bord met p22 maar nogmaals s avonds en smorgens vroeg beleef je dat het bord te ver van de weg staat en een verlichting geen luxe is

Perfeckt

One of the best parking experience at the Eindhoven Airport.

Booked Online. Dropped the car at the Parking. Flew forth and back. Picked up the car. Done. Simple as that. Great experience.

Dichtbij

Dichtbij en handig met kenteken herkenning

ideaal, dicht bij het vliegveld

wij parkeren altijd op de P22, je hoeft de rotonde maar over te steken en bent al op het vliegveld ,in en uitrijden op kentekenherkenning

lekker makkelijk

lekker makkelijk