Dichtbij en makkelijk

Zowel op P22 als P24 sta je vlakbij de vertrekhal. Slagboom gaat automatisch omhoog op basis van je kenteken en tijdslot. Zelf plekje zoeken op het parkeerterrein. Bij terugkomst idem.

Prettige ervaring.

Ondanks vertraging vanuit Faro, toch nog net op tijd uit kunnen rijden .

Prima plek om te parkeren en lekker dicht bij de vertrekhallen.

Zie boven.

Het uitrijden was lastig. Je moet wel op de goede plek staan. Ander systeem zou beter zijn.

Alles was goed en op tijd gegaan

Goed en prettig contact. Bij aankomst luchthaven werden we al opgewacht om de auto afstemmen geven. Bij terugkeer stond de auto ook al gereed, zodat we gelijk naar huis konden.

Was uitstekend

Mijn ervaring was goed geweest met fly en park want het was duidelijk en makkelijk

Fijne parkeerplaats

Dicht bij EindhovenAirport

Top geregeld

Handige site, goede omschrijving route en prima parkeerplek op een paar minuten lopen vanaf de AirPort

Vriendelijk, bereikbaar en op tijd.

Nu voor de 1e keer gebruik gemaakt van deze service. Ik was eerst wat afwachtend maar al snel, bij het inleveren van de auto,een goed gevoel. Uitstekend geholpen. Volgende keer weer.

Prima parkeerplaats

Heel makkelijk in en uit rijden met kenteken herkenning

Lekker makkelijk en dichtbij

Lekker makkelijk en dichtbij, auto stond zelfs binnen

Moderner Parkplatz in Flugplatznähe

Alles gut gelaufen! Kennzeichenerkennung funktionierte tadellos! Parkplätze angenehm breit!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top locatie

Mooie afgesloten parkeerplek, niet ver van het vliegveld. Makkelijk in en uit rijden. Dat voor een schappelijke prijs.

Prima.

Nette parkeerruimte dicht bij airport. In- en uitrijden dmv kentekenherkenning werkte prima. Door wegwerkzaamheden rondom airport en weg deels afgesloten tot vlak voor ingang toch nog even moeten zoeken naar ingang Park & Fly.

simpel makkelijk en goed

uitstekend

Afstand tot ingang vliegveld heel ideaal, ingang van parkeerplaats 21 was in het donker en door de wegwerkzaamheden niet goed te vinden.

Afgesloten terrein dicht bij terminal

Eenvoudig te bereiken parkeerterrein. Afgesloten en op korte afstand van de terminal.

Goede service en begeleiding

Eenvoudig te boeken, inrijden en uitrijden, lekker dichtbij.

Altijd in orde

Goed geregeld, vooral nu met kenteken herkenning

Perfecte parkeerplaats

Dicht bij het vliegveld inrijden en uitrijden ging perfect

Redelijk

Het parkeren is prima als je p21 uiteindelijk gevonden hebt. Maar de parkeerplaats vinden dat was een ramp. Het staat nergens aangegeven op borden waar de parkeerplaatsen zich bevinden.

Vriendelijk personeel en tijdig aanwezig

Vriendelijk personeel en tijdig aanwezig

Prima parkeerplaats op loopafstand

Voor herhaling

goed geregeld

de route kaart was zeer goed . maar in het donker rijdt je er zo voorbij hahahaha. dus na een 2de rondje had ik het door . ik vind het een top locatie

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven