Prima, goede locatie op een paar minuten ute lopen van de luchthaven.

perfecte service, zelfs toen we 6u vertraging hadden

Correcte service en ook toen we 6u vertraging hadden. Het nummer gebeld en zonder problemen uit kunnen rijden.

Prima plek, dicht bij luchthaven,

Goed te lopen naar vertrekhal, goede prijs, gevoel dat auto daar veilig stond. Gemakkelijk systeem met nummerplaat herkenning

einfaches Parken am Airport Eindhoven

der Parkplatz war sehr einfach zu finden und die Fußläufigkeit mit max. 7 Minuten zur Abflughalle war sehr gut.

Perfect!!!!!!!!

Heerlijk dichtbij en duidelijke loop route! Hier gaan we vaker gebruik van maken

Lekker dicht bij de terminal

Met je kenteken rij je zo in en uit en vanaf daar is het slechts een klein stukje lopen. Buiten de parkeergarage is dit het dichtsbij je kan staan.

Super easy

Online ticket gekocht, hoefde niks te scannen want doordat het op kenteken gerigstreerd was kon ik zo doorrijden. Parkeerplekken wel wat krap, maar prima te doen (kan ook liggen aan mijn parkeerkunsten ;).

Prima ruime parkeerplaats. Dichtbij terminal.

Goed alternatief als p1 t/m 5 vol zijn. Minder goed aangegeven vanaf weg als je in donker aankomt.

Voldoende plaats goed afgesloten

Perfect!

Auto werd opgewacht en stond klaar, ideaal

Dichtbij de terminal

De bewegwijzering erg slecht. Staat nergens op de borden. Kon de ingang bijna niet vinden

Goed bereikbaar . Dichtbij vliegveld. Ruime parkeerplaats. Top

Goede parkeerplaats voor een goed tarief.

Er was nog net een plekje vrij, dus ik had geen keus. Nou hoeft dat ook niet, maar in dit geval was het laatste plekje slecht toegankelijk. Moest met uit de auto wurmen aangezien andere auto's buiten de lijnen waren geparkeerd.

Perfecte parkeerplaats

Zoals we hier gewend zijn zonder problemen parkeren op redelijke loopafstand.

Top parking

Ik heb de booking voor Frans gedaan! Ik zelf maak al een paar jaar gebruik van jullie parking, en ben zeer tevreden Groetjes Adri Moeskops

Prima. Betrouwbaar en dichtbij!

Handig online boeken, kenteken herkenning, dicht bij terminal

Goed, was nog wel eventjes lopen naar de terminal

Tevreden over het boekingsproces

Tip: wat verlichting op de parking zou fijn zijn. Afwatering kan ook wat aandacht gebruiken, ik stond bij het uitstappen in een diepe plas water.

Prima parkeren

Tot onze verbazing was het dichterbij dan we dachten. Bij boeken stond 8 minuten lopen. Nou om de was het en nog geen 4 minuten lopen. Helemaal top.

Betaalbaar en gemakkelijk.

Gemakkelijk en heel kortbij de luchthaven

Spijtig elke keer moeten bellen , de poort ging niet automatisch open, maar heel vriendelijk en behulpzaam

Matig

Slagboom ging niet automatisch open bij vertrek. Bij aankomst geen verlichting dus is zelfs met navigatie op achter ingang bijna onvindbaar, en slechte verlichting in het donker heel vervelend in die omgeving.

Duur

Voor een onoverdekte parkeerplaats vonden we het best wel duur. Bij terugkomst van de vakantie konden we de parkeerplaats niet meer vinden omdat het nergens aangegeven stond waar je naartoe moest. Vooral als je de eerste keer vanaf Eindhoven vliegt.

Prima parkeerplaats

Uistekende parkeerplaats vlak bij de luchthaven

Correct goekoop

Fijne parking al paar jaar lang stel ik mijn auto daar goede ervaring

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven