Prima geregeld maar slechte te vinden

We konden de parkeerplaats P21 in de nacht in Eindhoven niet vinden. Wij informatienummer bellen maar die vrouw kon ons niet helpen. We waren best dichtbij was het enige wat ze zei. Er gaan meer mensen in de nacht parkeren. Goed idee beter aan te geven waar je kunt parkeren en met een lamp het bord p21 verlichten.

Super handig en dicht bij het vliegveld

Park & Fly geboekt voor 1 week nabij airport Eindhoven. Handig met kenteken in en uitrijden. Parking bewaakt, voor ons erg handig !! En ook nog eens op loopafstand tot het vliegveld.

Makkelijk te vinden. Binnen een paar minuten lopen naar het vliegveld

Heel erg goed

Tweede keer dit jaar dat ik gebruik maak van park & fly (p22) echt om de hoek binnen 2 min sta je op het vliegveld. De tweede keer hadden wij fikse vertraging en landen we in Amsterdam maar kon voor maar 8 euro meer onze auto 1 dag later ophalen. Echt top service!! Aanrader!

Was allemaal goed geregeld.

Parkeren was goed geregeld, maar het bordje p26 mocht iets opvallender. Een minpunt was eigenlijk geen fatsoenlijk trottoir naar terminal. Tenminste het eerste sruk.

Goede bereikbaarheid qua parkeren en eventuele telefonische benadering.

Gewoon top.

Prima geregeld

Alleen jammer dat ik moest bellen om eruit te gaan. Stond auto geparkeerd op rand blauwe vlak zodat camera niet reageerde op mijn kenteken. Was wel snel en netjes geregeld.

parkeer ervaring

wij hadden 11 dagen geboekt voor ongeveer 96 euro . We moesten 4 uur bij boeken omdat de vlucht tijd veranderd was . Ma moesten voor die 4 uur extra 20 euro bij betalen . Dat vind ik erg overdreven . Terwijl wij per dag gemiddeld over die 11 dagen 8 uur per dag betalen . Had wel verwacht dat ze voor die 4 uur ons tegemoet hadden kunnen komen .

Prima plek

‘S nachts na een sterk vertraagde reis, was de parkeerplaats minder goed te vinden.

Park & Fly is makkelijk, betrouwbaar

Nette ontvangst en toen wij weer in Nederland landden stond men al klaar met de auto.

Handig en verstandig

Minder gedoe

Mijn ervaring is positief.

Mijn ervaring is positief kon zo naar binnen rijden kenteken herkenning, idem weer eruit rijden. De parkeerplaatsen zijn ruim genoeg en afgesloten. De afstand ik schat 500m is +/- 10 minuten voor mij een gezonde 70 jarige redelijk te doen. Mijn conclusie de auto staat daar veilig op redelijke afstand, de prijs zou best wat lager mogen maar de volgende keer zou ik hem weer boeken. Gr. Dik

Als goed ervaren Overzichtelijk en fijn dat slagbomen op kenteken reageren

Slechte communicatie

Verkeerde bevestiging gekregen, Na 3 dagen pas hierover teruggebeld e gecorrigeerd. Bij aankomst parkeerplaats ging slagboom niet open. Bellen. Na terugkomst ging slagboom weer niet open. Bellen: u bent er al uit gemeld! Na uitleg bovenstaand verhaal werd slagboom geopend.

Probleemloos boeken en parkeren

Fijne bookingservaring. Parkeren was ook ideaal. Slagboom direct open bij oprijden. Kleine wandeling naar vertrekhal.

Zoeken voor een plaatsje.

Er was slechts 1 parking vrij toen we aankwamen. De bareel ging niet open toen we wilden wegrijden, we moesten telefoneren om buiten te kunnen rijden.

Most comfortable and easy parking at Eindhoven Airport

Locatie, systeem en service top. Erg blij met Park & Fly wat een aanrader is als je wilt parkeren op Eindhoven airport.

Werkt perfect

Alles verliep zeer soepel

Priority is erg fijn om te gebruiken, De vluchten zijn ook soepel verlopen. Wij waren zeer tevreden

Eenvoudig parkeren, perfecte afhandeling

Makkelijk te vinden. Inrijden en uitrijden geen gedoe. Ondanks dat Park & Fly één vanb de goedkoopste aanbieders is blijft het toch veel geld voor een stukje grond. Als het goedkoper was gaf ik 5 sterren.

Helemaal Top.

Prima geholpen, wij hadden 3 dagen vertraging opgelopen . 1 belletje was genoeg om de auto langer te laten staan. TOP geholpen.

Snel en goed geregeld

Likker dichtbij de vertrekhal.

Door de werkzaamheden was de toegang tot de parkeerplaats niet direct duidelijk.

Snel geparkeerd en snel er weer uit na aankomst , en park en fly is dichtbij het vluchthavengebouw

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven