Alles goed geregeld

Via whatsapp werd mij een voucher gestuurd. Ook via mail werd ik geïnformeerd. Whatsapp houdt je verder op de hoogte. Erg fijn. Goed bereikbare parking. Bij terugkomst was er een kleine uitdaging; ik trachtte de auto te parkeren in het blauwe vlak maar de poort ging niet open: de scanner kon mijn nummerbord niet lezen? Ik belde het nummer dat bij de uitgang stond, kreeg een vriendelijke dame aan de lijn die de gegevens checkt en vervolgens de poort kon openen. Zeer tevreden, zou zeker opnieuw via park & fly een parking reserveren.

Perfect. Car is safe. I recommend it

Verder dan 1 minuut lopen

Ondanks hulp van MAPS toch even goed opletten bij de ingang en parkeren. ('savonds). 1 minuut lopen naar vertrekhal is schromelijk overdreven, zeker voor de iets oudere parkeerder. Looprichting naar vertrekhal MOET veel duidelijker worden aangegeven. Anders grote omweg.

prima lokatie, alles netjes geregeld

prima lokatie, alles netjes geregeld

Ik ben over het algemeen tevreden met de service

Gemakkelijk bereikbaar, maar bij slecht weer is het verstandig een paraplu mee te nemen vanwege de afstand tot de luchthaven. Ik kon het toegewezen parkeernummer niet vinden, dus nam ik de eerste beschikbare parkeerplaats.

Helemaal TOP

Dichtbij de terminal, prijsstelling is goed en het in- en uitrijden via nummer herkenning is top. Binnenkort weer naar onze dochter en dan maken we zeker gebruik van Park & Fly. Bedankt!

Bij binnenrijden was het lastig de QR code scannen ivm slechte weer (regendruppels op scherm telefoon) Mss handig om daar een soort kapje boven te maken dat het niet nat wordt? (Met papier zal het ook zo nat worden) Uitrijden ging vanzelf zonder scannen (kenteken denk ik?) Graag wel beter controleren op juist parkeren. Ik had auto rechts naast me op 10 cm naast de kofferbak, die auto stond helemaal scheef in het vak. Heb er zelfs een foto van omdat ivm het donker ik niet goed kon checken of hij me mss wel had geraakt ofzo. Stond echt aso geparkeerd.

Tevreden

Vlotte, automatische, nummer herkenning, redelijk prijs en loop afstand van het vliegveld!

Allemaal top

Allemaal top alleen het uitrijden liep niet vlot.Misschien ook op kenteken een idee.Medewerker kan namelijk niet 10 dingen tegelijk.

Prima ervaring

Prima service! Verbeterpunt : op de parkeerplaats de uitgang beter aangeven bv op de binnenzijde van de hefboom met een sticker . De richting van de uitgang <=

Perfecte manier van parkeren

Door onverwachte verandering van de terug reis was het gemakkelijk om het parkeren te verlengen online. Deze vrijheid geeft mij minder zorgen tijdens mijn reizen.

Helemaal super

Het was echt helemaal super hoe jullie het geregeld hebben.....makkelijk te vinden en in en uit rijden was ook geweldig...niks geen strubbelingen kwa parkeren want er is plek genoeg... Volgende keer zeker weer de parking boeken bij jullie...groetjes Ed en Doreen Willemsen uit Wehl

Zorgeloos parkeren, op wandelafstand van de vertrekhal.

Online reserveren is super eenvoudig. Op de geplande tijd voorrijden tot aan de slagboom die automatisch open gaat. Bij terugkomst gewoon weer buiten rijden. Allemaal perfect geregeld.

Adres moeilijk te vinden. Duidelijke instructie.

Prima, makkelijk en dichtbij

Goede prijs/ kwaliteit verhouding

Snelle service tegen goede prijs

Alles snel geregeld en dichtbij de luchthaven. De automatische slagboom deed het alleen niet, zowel bij inrijden als uitrijden. Via telefoon toch nog snel alles opgelost

Goede communicatie

Vanaf de boeking kregen we een duidelijke communicatie via whatsapp, zowel factuur als bijkomende informatie. Zonder probleem binnen en buitengereden. Tot volgend jaar

Gemakkelijk en goede prijs

Prima gegaan. Dichtbij vliegveld. Wel gek dat je links van de weg miet in en uitrijden.

Dobra cena jak za tą lokalizacje

Kiedy podjechaliśmy pod bramkę nie chciała się otworzyć. Próbowali też inni i to samo. (Było -3°C, może coś przymarzło) ale szybki telefon wystarczyło żeby miła Pani z infolini wpuściła Nas drugą bramką.

Goed geregeld

Duidelijke routebeschrijving en uitleg, ook als je (ik) iets verkeerd hebt ingevuld

Het was een prima plek om te parkeren

Het was even zoeken en kijken waar je kon parkeren maar uiteindelijk kwam dat goed.

minder goed

omwille van ziekte heb ik onze laatste reservatie van 17/1 afgezegd en dit op 15/1 om 22u16. Maar gezien dit niet binnen jullie openingsuren viel en de mail pas de volgende dag gelezen werd was dit niet binnen de 24uur!!!! Vond ik niet zo fair! ​ Toch wil ik jullie diensten aanbevelen omdat het vlot werkt en prijzen goed zijn...

Niet optimaal

Informatie en begeleiding prima, maar als de hefboom niet opgegaan bij uitrijden wordt het minder. Meerdere parkeerders hadden daar last van op 20 januari jl. omstreeks 10.00 uur. Ongelijke stoepen maken de weg naar vertrekhal er niet beter op.

Soepel en zonder enig probleem

Binnenrijden en uitrijden met kenteken herkenning werkt prima. De looptijd naar de terminal is echt niet ver. Vrijwel gelijk aan P3 en P4 parking. Mooie ruime looproute stoep voor je rolkoffertje. Dit is gewoon prima value for money

Dichtbij, 5 minuten lopen

Goede bevestiging en fijne reminders, alleen de qr code was even zoeken waar die in welk appje of mailtje zat. Misschien die pas als laatste meesturen ipv in de eerste communicatie

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven