Door middel van kenteken herkenning op het terrein gekomen. Het was vrij vol maar er waren nog enkele plekken vrij. Na 12 dagen weer terug en we reden dmv kenteken herkenning zo van het terrein af. Prima geregeld!

Prima was alleen niet gelijk te vinden.

Door een wegopbreking was het niet helemaal duidelijk waar we moesten zijn. En het was nog donker. Even vragen en zoeken. Verder prima hoor.

Dit was mijn eerste ervaring met Park&Fly en deze was prima.

Dit was mijn eerste ervaring met Park&Fly en deze was prima.

Top geregeld!

In deze rare tijden ben ik blij dat er ook eens iets positiefs te melden is.

makkelijk parkeren en kort bij vliegveld

we maken al verschillende jaren gebruik van deze parkeerplaats en zijn dik tevreden

Perfecte locatie!

Perfecte locatie om je auto te parkeren als je vanaf Eindhoven vliegt. Het is goed aangegeven en je kan zonder je te melden inrijden door nummerplaat herkenning. Klein stukje lopen naar het vliegveld.

Alles goed geregeld, dichtbij luchthaven

Parkeren bij een luchthaven is altijd duur, maar deze was goedkoper dan de 'officiële' parkings en (vanaf P6) korter lopen dan de 7 minuten die werd aangegeven. Kentekenherkenning werkte ook goed.

Prima geregeld. Wel prijzig

Prima geregeld. Wel prijzig

Prima parkeerplaats!

Fijne parkeerplaats en en al lof

Op kenteken geregistreerd werkt voor ons perfect

Prima optie om te parkeren bij Eindhoven

Reserveren ging makkelijk. Op de dag zelf gewoon oprijden met kentekenherkenning. Nette parkeerplaats. Wij waren te laat met reserveren bij de parkeerplaats van de luchthaven zelf dus zochten we een alternatief. Deze optie was wel een paar tientjes duurder dan de budget plaats van de luchthaven maar nog altijd goedkoper dan de meeste andere opties dus al met al heel redelijk. Zeker omdat je best dichtbij de terminal staat. Zou hier zeker vaker reserveren.

Toegankelijk en een prima benaderbare service.

Deze organisatie is gelukkig wel telefonisch bereikbaar. Ik hoop dat dit zo blijft. Alleen al hierdoor is de dienstverlening een stuk hoger.

Goede parkeer mogelijkheid vlak bij luchthaven

Makkelijk zonder stress “van waar laat ik mn parkeerkaartje” in en uit rijden met nummer herkenning . enige min punt de wat krappe parkeer plekken aan zijkanten weinig plaats tussen de auto’s

Goed bereikbaar

Goed te bereiken parkeerplaats op loop afstand van vliegveld

Perfect en vlakbij de luchthaven!

Volgende keer zullen we weer voor deze parkeerplaats kiezen. Het is heel makkelijk te vinden en vlakbij de rotonde. Aan de andere kant van de rotonde ligt de luchthaven, het is maar een klein stukje lopen. Het enige nadeel was dat toen we terugkwamen het heel hard had geregend en op het deel waar wij geparkeerd hebben, een enorme plas water stond. Ik moest met mijn schoenen door het water, anders kwam ik niet bij de auto, met als gevolg natte voeten tijdens de terugreis. Als ze zorgen dat de regenafvoer goed is, is het helemaal perfect.

2de keer dit jaar gebruik van gemaakt,was allemaal makkelijk en goed geregeld

2 de keer dit jaar gebruik van gemaakt , is allemaal top geregeld en makkelijk

Prima te vinden en vlak bij het vliegveld

Zie hierboven

Prima parkeren

Door wegwerkzaamheden alleen onduidelijk hoe je het parkeerterrein op moet komen, wat de zoektocht wat bemoeilijkte.

Makkelijk parkeren

Betere bewijzering naar de parkeerplaats met nummer zou verbetering zijn

Uitstekende communicatie

Uitstekende communicatie en plek. Werkelijk op enkele minuten afstand van se luchthaven Eindhoven.

Super makkelijk

Super handig en erg dichtbij!

No stress

Alles is super makkelijk online af te handelen. Je hoeft nergens aan te schuiven en dichtbij de luchthaven.

Ok

Super goed.

als ik vanaf eindhoven vlieg altijd bij jullie

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven