Prima, gemakkelijk

Makkelijk te vinden, wel iets krappe parkeerplaatsen (of andere bestuurders kunnen niet parkeren…)

Super makkelijk en handig

Handig, makkelijk, voor herhaling vatbaar. Wel een puntje om P22 in Eindhoven beter herkenbaar aan te geven, want je rijd het bord zo voorbij.

Makkelijke parkeerplaats geen gedoe en dicht bij de luchthaven

Makkelijk te boeken, overzichtelijke website. Dicht bij de luchthaven en hoef niet te wachten kan er zo in en uit via de kentekenherkenning.

Het enorme gemak!

Prima online te regelen. Kentekengegevens zijn uw sleutel. Bij terugkomst de bar code of we code bij het hek inchecken en je bent binnen. In ons geval kon de auto droog binnen staan. Slechts enkele minuten van de ingang lopen. Prima geregeld en voor een volgende keer vanzelfsprekend voor ons!

Zeer makkelijk parkeren

Zeer makkelijk vinden en parkeren. Bij aankomst van terugreis wel weinig verlichting op terrein. Uitrijden zeer makkelijk via kenteken herkenning.

nette parkeerplaats dichtbij de luchthaven

Ik vond het een nette parkeerplaats die lekker dichtbij de luchthaven is. Wel een klein commentaar, de ingang is in het donker erg lastig te vinden. Want het adres op de voucher kwam niet uit bij de ingang.

Geweidig

Werkt perfect

Kort lopen en uit en inrijden verloopt soepel

Het inrijden en uitrijden verloopt soepel en het is niet ver lopen naar het vliegveld.

Lekker makkelijk

In en uitrijden op kenteken, prima geregeld

Gewoon erg goed

Gewoon erg goed

Uitstekende parking

Parking is goed berijkbaar voor het aankomen en het vertrekken met de auto. Ze ligt op wandelafstand van de luchthaven.

Al eerder gebruikt gemaakt, van park & fly bij deze dat er deze keer ook weer gekozen is voor P&F.

Moesten de vakantie omboeken wegens een geannuleerde vlucht, dit was allemaal geen probleem bij P&F, moesten maar een minimal bedrag bij betalen, omdat we langer bleven op bestemming. Helemaal top verlopen. Volgende keer kies ik weer voor Park en Fly!

Slecht, zowel bij in als uitrijden geen kenteken herkenning

Zowel bij in als uitrijden geen kenteken herkenning wat de basis is van het systeem, zeer irritant, geen uitleg waarom. Wel na telefonische melding netjes geholpen.

Onze terug vlucht was vertraagd, dus kwam ik niet op tijd aan om mijn auto op te halen, 1 belletje was genoeg om dit ff te veranderen, toppie geregeld.!

Matig

Nauwelijks een plek te binden bij binnenkomst; geen aanwijzingen waar te parkeren. Bij terugkomst ging slagboom niet omhoog en moest ik bellen om het parkeerterrein te kunnen verlaten

Prima geregeld

top geregeld

simpel en eenvoudig, gewoon goed geregeld.

Super geregeld

Parkeren t.o. vertrekhal. Slagboom die werkt middels kenteken registratie. Dus geen gedoe.

het is allemaal nog een beetje behelpen wat betreft de infrastructuur van vliegveld Eindhoven

slecht bereikbaar voor rolkoffers

Veilige parking op wandelafstand van terminal.

Goede ervaring.

Goed en netjes

goed beveiligde parkeerplaats

goed netjes bijgehouden parkeerplaats waar wij graag ons auto al heel wat jaren veilig kunnen parkeren

Top parkeerplaats dichtbij vliegveld

Dag voor vertrek werd er gebeld met de vraag of we op een andere parkeerplaats zouden willen staan, die veel dichterbij het vliegveld is. Top service.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven