Makkelijk parkeren

Parkeerplaats is makkelijk te vinden. Nummerbord erkenning is heel handig.

Super fijn parkeren en snel op Eindhoven AirPort

Parkeren altijd bij jullie alleen als je lang parkeren moet wordt het wat prijzig.misschien korting invoeren als je er lang staat.wij waren 3en halve week wed

Perfect om je auto veilig te parkeren

De auto staat veilig geparkeerd en niet te ver van de luchthaven af. Bewaking met camera's, slagboom opent op kenteken. Er is ook toilet voorziening aanwezig. Klein minnetje.. de ingang mag beter aangegeven worden, zeker nu ze enkele wegen afgesloten hebben.

Betere parking vind je niet, is het 4 de jaar dat ik bij jullie staan

Was prima

Parking duidelijk aangegeven. Op loopafstand van het vliegveld. Nog geen 5 minuten. In en uitrijden op kenteken.

Goede service en gemakkelijk

Onze terugvlucht had een flinke vertraging, maar met 1 telefoontje konden we zonder problemen wegrijden.

Voor herhaling

Aangekomen en zonder problemen binnengeraakt. Heel dichtbij de luchthaven.

De ingang van de parking staat slecht aan gegeven, dit was even zoeken. Verder prima geregeld.

Geen probleem gehad. Altijd prima

Lekker dicht bij t vliegveld

heel fijn geregeld!

voor de eerste keer een beetje een twijfel, maar nee hoor, poort open en wij konden een plaats zoeken voor onze auto. Zagen camera's voor de beveiliging, ook een goed gevoel.

Makkelijk bereikbaar en super service.

Beloopbare afstand, concurrerende prijs

Beloopbare afstand, concurrerende prijs en makkelijk te boeken

Goed en simpel te regelen.

Goed en simpel te regelen via website.

super

Niet te duur en heel makkelijk in en uitchecken door de automatische procedure.

Was makkelijk te vinden en te voet niet ver van de luchthaven.

Matig

Ik dacht dat ik een afgesloten parkeerplaats had afgehuurd, maar bij aankomst zag ik dat iedereen zomaar kon binnen wandelen op de parking. Niet ok voor mij

Zeer goed geregeld

Was zeer gemakkelijk maar ook een beetje vreemd dat er helemaal geen controle was. Het werkte perfect op kenteken en hij stond er nog bij terug komst .. Maar stel.... er was iets gebeurd (in of uitrijdeukjes) hoe was dat dan opgelost..???

Supergoed geholpen

Had in eerste instantie parkeerplek geboekt voor mei 2020. Toen Covid, gecanceld en opnieuw geboekt voor afgelopen september 2022. Dit is prima verlopen. Na de boeking moest ik nog een dag langer parkeerplek hebben en een kenteken wijzigen. Dat was snel geregeld en daarna moest ik de aankomsttijd nog laten wijzigen. Ook goed opgepakt!

Snelle makkelijke manier om op de luchthaven te komen.

Snel en makkelijk

Locatie goed beschreven, kenteken herkenning bij de toegangspoort, genoeg plek en op loopafstand van Eindhoven Airport. Verder goed geprijsd

Enig min puntje : duidelijker aangeven dat je op het blauwe vak moet staan om uit te rijden met nummer herkenning. Vooral s avonds!

Prima parkeerplek op loopafstand

Prima parkeerplek op zeer korte loopafstand

goed te vinden locatie

op loopafstand van de terminal, beantwoord mail snel

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven