Eenvoud op en top

In het holst van de nacht aan komen rijden. De slagbomen gaan automatisch open. En dichtbij de luchthaven.

Uitstekend gewoon

Kwam aanrijden, meteen slagboom naar boven. Gemakkelijk een parkeerplaats kunnen vinden. Bij terug komst bij slagboom, meteen open en weg was ik.

Werd een dag van tevoren gebeld, voor een betere plaats. Super attent

Bij aankomst van de parkeerplaats kon in gelijk binnen rijden en hoefde de QR code niet te gebruiken. Hetzelfde ook bij het uitrijden. Top geregeld en je loopt zo naar het vliegveld.

Super service

Werd gebeld er was nog plek voor plekje dichterbij vliegveld en we mochten daar staan nou ideaal 2 min lopen

Bewegwijzering is voor verbetering vatbaar

Geweldig simpel

Aan de overkant van de rotonde. Nog nooit zo dichtbij geparkeerd.

Fijn

Het was alleen niet de 5 min afstand, was iets langer. De route naar parkeerplaats 2 was niet echt duidelijk aangegeven. Was wel fijn dat we meteen naar de auto konden lopen en meteen wegrijden.

Goede service en erg coulant

Voor 8 dagen geboekt tegen een scherpe prijs dag voor vertrek opgebeld en een aanbod gekregen voor een upgrade een stuk dichterbij dat was erg fijn. Op de terugvlucht 12uur vertraging gehad. Ik heb dit gemeld en later uitrijden was geen enkel probleem. Kortom SUPER

super snel bij de luchthaven

Zonder vragen een upgrade gekregen dat er dichter bij plaatst was on te parkeren.

Goed!

We kregen nog een gratis update. Top

Geen uitrij code meer intoetsen,maar tussen de blauwe lijnen staan en hij leest je kentekennummer en paal gaat open!

Simpel en snel parkeren op loopafstand van luchthaven

Een reservering is zo geplaatst op de site en je krijgt netjes een bevestiging. Ook vlak voor je reservering krijg je nog netjes een reminder. Wanneer je aan komt rijden en je auto netjes in het blauwe vlak plaatst gaat de slagboom direct open (nummerbord herkenning) en word je vriendelijk welkom geheten op het scherm. Er staat duidelijk aangegeven hoe je snel naar de luchthaven kunt lopen. Simpel, snel, precies waar ik naar op zoek was.

Heb geen ongemak ervaren

Parkeerplaats was direct te vinden

Ideaal

Helemaal top! Parkeren, dichtbij Airport Eindhoven, 2 minuutjes lopen. Geen gedoe dat poort niet opengaat etc. Kortom; ideaal. En niet te duur.

Goede service en dichtbij AirPort

Volgende keer zal ik weer parkeren bij park & fly

Got a free upgrade closer to airport.

Centraal gelegen en top geregeld

Met nummerbord herkenning naar binnen. Ruime plaatsen. De ligging is vlakbij bij de luchthaven. Parkeerplaatsen waren achter een slagboom, dus de auto stond veilig geparkeerd.

Prima; geen gedoe met codes!

Fijn ; zonder codes ; gewoon met camera in en uit rijden

Prima parkeerterrein

Om P26 te vinden is een betere bewegwijzering noodzakelijk. Zelfs bij diverse taxichauffeurs gevraagd waar P26 was. Geen van de chauffeurs wist het aan te geven. Uiteindelijk bij een ander parkeerterrein de juiste info. Duidelijke bewegwijzering lijkt mij nodig.

Alles is soepel verlopen van reservering tot uitrijden.

Voetgangers ingang werd niet beveiligt tegen onbevoegden (deur was niet op slot). Voor de rest ging alles perfect.

Dag van tevoren een gratis upgrade gekregen naar een parkeerplaats dichterbij het vliegveld. In- en uitrijden ging perfect. Niets op aan te merken!

Goede ervaring gehad

Snel kunnen reserveren en de parkeerplaats is echt op een goede loopafstand van de airport! Zeker een goede aanrader als je tegen een prima prijs wilt parkeren terwijl je op vakantie gaat!

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven