+fatsoenlijke parkeerplekken. +makkelijk in- of uitrijden. -redelijk aan de prijs

verschrikkelijk, onveilig

De lift is kapot. Geen verlichting op bovenste verdiepingen. Heel veel autos met ingebroken ramen. Het is zeer onveilig.

Goede ervaring..

Geen klachten..

Makkelijk geregeld, duidelijke communicatie

Soepel je auto parkeren in nabijheid van vliegveld Eindhoven. Verbeterpunt: zet wegwijsbordjes neer voor de route van parkeerplaats naar vliegveld vertrekhal.

Goede parkeergelegenheid op nette afstand

Prima parkeren en het is makkelijk aan te lopen naar het vliegveld

Helemaal top!

Alles werkte prima. Bij aankomst wordt kenteken gescand en gaat het terrein open. Je kunt zelf een plekje zoeken. Bij ons waren de buitenparkeerplaatsen vol (op onze factuur stond 'outdoor') maar we konden ook naar binnen en hebben daar geparkeerd. Er waren ook nog toiletten om gebruik van te maken. Het ophalen was ook heel soepel. In de auto stappen, bij de uitgang weer gescand worden en gaan. Het verliep heel soepel allemaal!

Goed om te weten dat je auto veilig staat

Het was fijn om met de auto naar Eindhoven te komen. wetende dat je auto veilig staat. Tip is wel om de route vanaf de parkeerplaats nar de luchthaven beter aan te geven.

Makkelijk maar ook prijzig

Lekker dichtbij parkeren, Slagboom reageerde niet bij uitrijden, moesten bellen en vriendelijke mevrouw heeft op afstand slagboom open gedaan Vind het wel erg prijzig

Prettige parkeergelegenheid, dicht bij het vliegveld

Vooraf geboekt, opent de poort automatisch, zowel bij aankomst als vertrek, eenvoudiger kan eigenlijk niet.

Ruim parkeren

Ruime plaatsen en dichtbij

Super geregeld. Kwamen aangereden en de slagboom ging al open

Ophalen moest ik ff bellen omdat het me ff niet duidelijk was -zag wel de poort maar dacht dat ik daar alleen naar buiten kon en niet naar binnen- hoe ik het terrein op kwam. Vriendelijke dame heeft mij te woord gestaan. Snel opgelost

Perfect geregeld allemaal

Ik was verbaasd hoe dicht het op het airport zit en dat voor die prijs. Daarnaast hoefde ik verder niks te doen en kon ik zo in- en uitrijden.

De auto stond er nog!

Lekker vlakbij de vertrekhal en goed geregeld met QR Code binnen komen. Auto stond er prima en fijn dat we meteen weer weg konden rijden.

Snel en eenvoudig

Snel en eenvoudig

top

Geen enkel probleem met toegangspoort en het vinden van een plek.

Correcte klantbenadering en communicatie.

Correcte klantbenadering en communicatie. De kosten worden wel hoger dan op de sites worden aangegeven. Dit gezien de bijkomende zaken zoals benzine en verzekering enz...

Stressvol parkeren, ondanks half jaar eerder reserveren

Ondanks een zeer vroegtijdige reservering arriveerde ik op een 100% volle parkeerplaats. Geen ruimte. Probleem werd na aandringen met doorverwijzen naar andere parkeerplaats wel goed opgelost.

Alles goed geen opmerkingen. Alleen wel duur.

Dramatisch

Parking zonder verwittigen geannuleerd. Stonden voor gesloten slagboom.Dit omdat boeking zou gebeurd zijn via Mobian. Dit terwijl we wel degelijk een bevestiging van sprak & Fly ontvangen hebben. Na telefonisch contact met park en Fly aan ons lot overgelaten….. schandalig.

prima parkeren, dicht bij Eindhoven airport

Duidelijke route info, overzichtelijke parkeerplaats. Op loopafstand van vertrekhal.

Seamless experience

Makkelijk parkeren op loopafstand van de vlieghaven tegen een goed tarief.

We waren vrij laat met onze reservering maar konden nog terecht. Vlakbij 't vliegveld, wat wil je nog meer? Slagboom ging toen we aankwamen en 2 weken later weer vertrokken vanzelf omhoog. Handig! Parkeerplaats was in het donker niet heel goed zichtbaar, gelukkig zag onze dochter het ineens.

Simpel te regelen. Top lokatie

Zeer gemakkelijk via het internet te boeken en parkeerlokatie was op minimale loopafstand van vliegveld Eindhoven Airport (prettig, zeker als het geregend zou hebben ....)

Snel en makkelijk

Dichtbij de terminal. Stonden wel veel auto's dubbel geparkeerd.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven