Ideaal, dichtbij bij het vliegveld!

De parkeerplaats ligt 5 min van het vliegveld. Na 12 dagen stond de auto er nog netjes bij.

Top, snel en duidelijk te regelen

Eenvoudig te regelen, goed te vinden Slagboom gaat op kenteken open, 5 min lopen van de luchthaven Prijs / Kwaliteit prima

Prima geregeld en goede locatie.

Zeer tevreden.

Fijne parkeerplaats én dichtbij

Reserveren ging makkelijk. Ruime parkeerplaats en maar een paar minuutjes lopen naar vliegveld.

Super goed geregeld!

Online gereserveerd, we vonden het wel spannend omdat je een tijd op moest geven en het enorm druk was. in en uit rijden op kentekenregistratie ook nog nooit gedaan, maar het werkte prima.

top ervaring - geen enkel probleem

Zonder enig probleem vlotjes in en uit - voor herhaling vatbaar

Top geregeld!

Goede prijs. Kentekencheck werkte. Goede locatie en genoeg plek.

Prima geregeld, geen gedoe

In en uitrijden gaat op kenteken, dat werkt heel prettig. Max 5 minuten lopen naar de hoofdingang is ook prettig. Dat parkeren rond Eindhoven AirPort duur is, mag duidelijk zijn.

Ideaal

Een zeer ideale parkeerplaats als je met het vliegtuig vanaf Eindhoven gaat!

Prima locatie, efficiënte service

Al eerder hier geparkeerd. Dicht bij het stationsgebouw en makkelijk te vinden

P22 prima en dichtbij

Twee weken lang parkeren op P22, de parkeerplaats was in het donker niet zo makkelijk te vinden omdat deze eigenlijk bij een kantoorpand lijkt te horen. Verder ging alles prima, kentekenlezer deed het goed en konden zo op en afrijden en vlak bij de ingang van de Airport zelf.

Parkeerplaatsen zijn aan de smalle kant. Helaas bij terugkomst een deukje in onze nieuwe auto doordat degene naast ons het portier er tegenaan had laten komen. Contact met park and fly verloopt zeer snel. Onze terugvlucht werd gecanceld en daardoor kwamen we een dag later terug. Contact via de mail verliep soepel en snel. Parkeren al een aantal jaar bij hen Het is maar een paar minuten lopen naar de vertrekhal

Parkeren prima, wel wat lastig te vinden

Het boekingssysteem ging makkelijk en pakten prima. Wel wat lastig te vinden bij Eindhoven omdat de nummering wel erg veel uit elkaar lag. Voelde niet logisch

Prima concept, professionele communicatie

Goedemorgen, wij doen graag zaken met uw bedrijf. Een prima, geautomatiseerd concept met een financiële paragraaf naar tevredenheid. Tip: als je bovenmatig gebruik maakt van jullie concept zou je een kortingspercentage kunnen bedingen. Hadden we ooit es iemand van jullie bedrijf nodig aan de telefoon werd er klantvriendelijk gereageerd. Veel succes met jullie bedrijfsvoering, vriendelijke groet, Nel en Bert Kolfoort

Makkelijk te vinden en steenworp afstand van de luchthaven

Goed en duidelijke instructies om het terrein te vinden. Kenteken herkenning auto werkt erg goed Poort opent als je ervoor staat

Goed geregeld Makkelijk te boeken en bij aan komen rijden gaat de slagboom gelijk open.

Prima geregeld

Super.goed.geregeld. voor mij is dit de 2de keer en beide keren geen enkele klacht. Zelfs goed geholpen aan de telefoon. Ik kon de.ingang niet vinden tot.parkeerplaats. Ben telefonisch tot.de ingang geloodst door de tel.

Dicht bij en zo geregeld via internet

Zo geregeld via telefoon Ternat, automatische herkenning van nummerplaat en geen enkel probleem om zo te parkeren, 3 minuten lopen tot vliegveld.

Goed geregeld!

Van tevoren duidelijk online reserveren, goed te vinden en zoals aangegeven, dichtbij de luchthaven.

Het parkeren ging vlot

Uitstekend.

Alles perfect geregeld,van aankomst tot weggaan,makkelijk te vinden,kort bij de vertrekhal,de poort gaat netjes open.Volgende keer gaan we zeker weer bij hun reserveren,prima,dank hiervoor.

Uitstekende locatie en service

Wederom zeer tevreden. Goede locatie! Kenteken wordt herkend, je rijdt zo het parkeerterrein op. Vervolgens loop je zo naar de luchthaven

goed bereikbaar vanaf de grote weg en paar min. lopen naar de airport

Wij maken regelmatig gebruik van Park &Fly en moeten weleens de periode wijzigen . Met de flex optie is dit geen probleem. Jammer dat de tarieven t.ov. vorig jaar behoorlijk zijn gestegen.

Makkelijk parkeren vlakbij de luchthaven

Het is vlakbij de luchthaven goed te vinden je rijd erin op kenteken een paar minuten lopen en je bent er.

Einfach Klasse

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja