Geweldig !

Heel fijn parkeren in afgesloten gebied. Hekwerk herkent gelijk je kenteken. Enige wat ik minder vind is dat wij stonden op P26 en dat vond ik niet zo goed aangegeven qua borden, maar voor de rest top !

Lastig te vinden om 04.00 uur

De parkeerplaats was lastig te vinden in de vroege ochtend. 2 kleine banners vielen niet echt op. Door de vele parkeer aanbieders was het stress om Park & Fly te vinden. In- en uitrijden was uiteindelijk zeer gemakkelijk. Parkeerplaats stond vrijwel vol. Letterlijk de laatste vrije plek kunnen bezetten.

Alles volgens afspraak geregeld

Gemakkelijk en dichtbij

Makkelijker kan niet, je komt aanrijden de poort gaat open, parkeer de auto en weg ben je. Heel dichtbij de luchthaven en bij terugkomst hetzelfde. Je hoeft niet eens iemand te zien. Auto inladen en weg ben je, echt ideaal!!

Gewon goed

Soepel contact, tat bereikbaar

Prima ervaring, poorten gingen automatisch open en auto staat veilig onder camera bewaking

Prima parkeerplek, geen gedoe.

Goed kijken waar de ingang is, maar verder prima. Nummerbord herkenning werkte goed loopafstand is goed te doen.

Geen problemen gehad

Prima geregeld

Ideaal om op zo'n korte loopafstand van vliegveld Eindhoven te parkeren. Door de slagboom met een code en weer van de parkeerplaats af dmv nummerherkenning. Makkelijker kan het niet!

Meer dan voldoende

De parking was in eerste instantie moeilijk te vinden, maar bij een 2de poging wel. Dicht bij de luchthaven, dus ideaal. Deze boek ik de volgende zeker terug!

Dichtbij het vliegveld

Schlechts een paar minuten lopen tot het vliegveld en dat was fijn. Ook makkelijk te vinden

Prima parkeerplek dichtbij de vertrekhal/aankomst hal. Goede prijs. Wij konden het niet direct vinden werden goed geholpen.

Super makkelijk

Super makkelijk te vinden, auto parkeren en klein stukje lopen naar de luchthaven Auto blijft daar staan, dus je hoeft je sleutel niet af te geven

Uitchecken lukt niet!

Ik beoordeel mijn ervaring niet als een eenmalig voorval, telkens ik wil uitchecken binnen mijn betaalde tijd gaat de slagboom niet open en moet ik telkens mobiel oproepen met lange wachtrij als gevolg om toch weg te kunnen, frustrerend wanneer je van een vlucht toch steeds weer wat gehaast bent.

Top parkeren!! Lekker dichtbij

Zeker voor herhaling vatbaar

Goede locatie op loopafstand van het vliegveld

Komt vaak voor dat er nog maar net 1 P-plaats beschikbaar is. Soms erg krappe plek.

Lang parkeren voor een lage prijs

Het aanmelden is gemakkelijk, dag datum tijd en kenteken invoeren en parkeren maar. Ik heb mijn auto geparkeerd op een afgesloten parkeerterrein. Middels kentekenplaatherkenning ging de poort vanzelf open. 13 dagen daar gestaan, lekker op vakantie geweest en weer naar huis. Ideaal!!!

Enige was het probleem met de omleiding als je van de andere kant kwam was het even zoeken hoe je bij het juiste adres kon komen. Maar bij de parkeerplaats ging alles heel soepel

Was in een woord goed

Uitstekend goed geregeld

Duidelijk en goed geregeld

Na een vraag via email direct antwoord, zeer behulpzaam

Goed bereikbare parkeerplaats met ruime plaatsen.

Goed bereikbare parkeerplaats met ruime plaatsen. Prijs/ kwaliteit verhouding in orde. Wel lastig om voortijdig wijzigingen door te geven. Dit kan eigenlijk alleen telefonisch op de dag zelf.

Goed maar kan beter

De aanduiding moet echt beter. Ik het donker is het slecht te zien waar je erin moet om te parkeren.

Gewoon goed.

Van te voren wel even gekeken via Google maps waar ik moest zijn. Het is wat lastiger te vinden als je niet bekend ben. Verder was het gewoon goed. Prijs is goed. En je hoeft niet ver te lopen. Vluchthaven was makkelijk te vinden. Gewoon 400/500 meter recht door lopen.

Zo dichtbij de luchthaven dat je er blij van word.

2 minuten afstand van de luchthaven is ook ècht 2 minuten! Slechts oversteken en je bent er. Het terrein op en ook af met nummerbord herkenning, super makkelijk.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven