Geweldig!

Gesitueerd in de straat tegenover de luchthaven dus super dichtbij tegen een acceptabele prijs!

Simpel en gemakkelijk.

In en uirijden op kenteken verder niks nodig ,dus super snel

Easy come, easy go

Snelle service, fijn en vlot contact met mijn vragen en super dichtbij de vertrekhal. Niks te klagen!

Prima service!

Heel tevreden dat ik telefonisch geholpen ben gezien online de aankomsttijd niet veranderen kon. Vriendelijk en deskundig personeel aan de lijn gehad. Verder zowel bij brengen en halen van voertuig ging alles in één keer goed! Zal vaker gebruik maken van jullie diensten en mijn omgeving aanraden!

Geen problemen gehad, dicht bij AirPort Eindhoven

Nvt

Prima parkeerplek op korte afstand van terminal.

Prima parkeerplek op korte afstand van terminal.

Snel en makkelijk

Parking was vlakbij de vliegveld. Parking is makkelijk te vinden. De slagboom gaat automatisch open en parking is voldoende afgeschermd. Zeker aan te bevelen.

Vlotte boeking en toegang!

Boeken kan op een efficient platform! Parking toegang op basis van nummerplaat herkenning is ook heel praktisch. Geen problemen met uitrijden wanneer de vlucht 2,5u vertraging had opgelopen! Netjes dus!

Snel erin en eruit

Was wel moeilijk te vinden. Moest een aantal keer opnieuw aanrijden. Parkeerplek erin gaan gaat snel en makkelijk. Wel had ik geluk dat ik een plek kon vinden. Sommige autos waren erg slecht geparkeerd. Maar goed verder prima en niet te ver lopen vanaf het vliegveld.

Makkelijk en snel

Makkelijk & snel te reserveren en makkelijk terrein oprijden

Vanaf boeking tot uitrijden ging perfect.

Snel geregeld

Boeking via site verliep eenvoudig en snel. Snelle reactie van klantenservice toen onze terugvlucht naar later tijdstip werd verplaatst. Eenvoudig in en uitrijden en lekker dicht bij de terminal.

Helemaal blij met de Park & Fly, het parkeerplaats is dicht bij de terminal en makkelijk te gebruiken.

Prima parkeerplek & makkelijk online geregeld

Gewoon prima. Alleen konden we P22 niet meteen vinden. Onze routebeschrijving gaf een parallelweg aan die met slagboom was afgesloten maar dat was niet de entree van P22. De uiteindelijke inrit via de hoofdstraat was minder goed zichtbaarheid dan de andere P's. En bij uitrijden ging slagboom niet omhoog (op kenteken) dus ik moest even bellen met het nummer op het bord. Direct geholpen dus slagboom omhoog. Verder zeer tevreden.

Netjes geregeld en werkt goed en is duidelijk!

Lekker dichtbij het vliegveld op loopafstand.

Top locatie binnen 3/4 min bij AirPort goed geregeld ga het voortaan weer zo doen

Goed geregeld

De gereserveerde parkeerplaats was makkelijk bereikbaar. Slagboom ging automatisch open. Geen probleem.

Heel eenvoudig

Voor de 2e keer gebruik van gemaakt. Super handig. Door kentekenherkenning in en uitrijden wn ondanks best vol, keurig plekje. Heel handig tussendoor loop route waardoor je echt mum van tijd in de hal bij Eindhoven AirPort staat!

Heel gemakkelijk en stressloos

Ik kon voor drie weken mijn auto bij airport eidhoven parkeren voor maar 165 euro. Ik vond het heel makkelijk en eenvoudig, klantenservice is ook goed te bereiken voor vragen!

Was snel te vinden en het doorrijden scheelt tijd

Het doorrijden bij de slagbomen op kenteken scheelt tijd

Top, overzichtelijk en goede service

De dag dat we erop moesten moest aangepast en dat was na een telefoontje zo geregeld.

Slagboom ging niet open bij het verlaten van de parkeerplaats!

Slagboom ging niet open bij verlaten parkeerplaats

Monika, Mariusz

professionaliteit en we raden het iedereen aan

Prima geregeld. Dichtbij terminal

Alles verliep zeer soepel. Aanrader.

gemakkelijk geboekt, gemakkelijk geparkeerd en opgehaald. doe ik volgende keer weer.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven