gemakkelijk geboekt, gemakkelijk geparkeerd en opgehaald. doe ik volgende keer weer.

Het was erg makkelijk. Dichtbij de luchthaven makkelijk te lopen. Als je aankomt of vertelt wordt je kenteken herkent dus je hoeft niets te doen erg makkelijk. En voor twee weken 120 euro is ook een redelijke prijs.

Top plek om je auto veilig achter te laten en zo het vliegveld in te stappen

Goede parking makkelijk te bereiken en heel dicht bij het vliegveld

Top locatie en prijs

Gekozen voor P26 omdat het voordelig is en het vliegveld is goed bereikbaar te voet. Wat mij wel beetje tegenviel is dat ik nergens info kon vinden over hoe ik moet uitrijden. Ik heb mij suf gezocht naar een code om het hek te openen bij de ingang, deze bleek gewoon open te staan al die tijd (!). Bij het uitrijden moeten bellen voor hulp want kenteken werd niet goed gelezen.

Gemakkelijk

Volgende keer weer

Werkt ideaal

Je komt aan een de slagboom gaat open middels je kenteken. Plekje zoeken en door naar het airport. Ideaal.

Super manier om je auto te parkeren en op vakantie te gaan

Lekker makkelijk parkeren. Zo gauw je het vliegveld verlaat hoef je nog maar een paar minuten te lopen om bij de auto te komen. Je rijdt ook lekker snel weg. Aanrader!!!

Fijn parkeren

Lekker dichtbij het vliegveld parkeren, en niet duur. Op mijn e-mail kreeg ik super snel een reactie terug.

Snel, makkelijk en dichtbij de luchthaven!

Snel, makkelijk en dichtbij de luchthaven!

Supermakkelijk!

Zonder codes/kaartjes e.d. het terrein op- en afrijden en heel dicht bij de luchthaven.

Super goed geregeld

Makkelijk en duidelijk met reserveren Goede parkeerplaats

Erg handige parking dichtbij de luchthaven

Geweldige ervaring. Makkelijk te boeken. De parking is makkelijk te vinden & op enkele minuten wandelen sta je in de luchthaven. Zeker een aanrader.

Uitstekende service

Perfecte opvolging en correcte service. Nummerplaatherkenning top !

Werkte super!

Aanrader om hier gebruik van te maken. Het was voor ons nog even lopen naar eindhoven airport, maar goed te doen. Met 1 minuut ben je bij P4 en op de luchtvaartboulevard. Loopt super met koffers.

Supper handig

Parkeren was heel makkelijk en snel. 1 min lopen tot vliegveld.

Perfect geregeld

Perfecte parkeerplek op loopafstand van vliegveld. Omdat vertrektijd gewijzigd was, hebben wij telefonisch contact opgenomen om de parkeertijd te wijzigen. Dit was binnen 1 minuut geregeld!

Top!! In en uit rijden zonder kaart

Prima parkeerplaats, goede afstand van vliegveld

Deze keer werd telkens de boeking verkeerd gewijzigd. Qua kenteken, qua datum en dat maakte dat we eerst niet op of van de P-plaats konden. Dat zijn wij niet gewend. Het is normaliter altijd goed geregeld! Op de P-plaats zelf zijn veel auto’s die meerdere plekken bezetten door ‘slecht’ te parkeren.

Redelijk

Zowel bij in- als uitrijden werd kenteken niet herkend en moesten we bellen om poort open te krijgen

Perfecte parkeerplek

Goed aangegeven en dicht bij de terminal.

Prima geregeld, lekker dicht bij de vertrekhal

Prima geregeld allemaal. snel te boeken via internet. Er zou alleen betere bordjes meoten staan voor als je terug moet lopen. In het donker is het smalle voetpad tussen de gebouwen lastig te vinden.

Goede service en kort bij

Is prima

Alles perfect geregeld